Koliko puta u životu se zaljubi svaki horoskopski znak

zaljubljivanje
Foto: Universal Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia

Koliko puta se možete zaljubiti? Prosečna osoba zaljubi se četiri puta u životu. Zvuči potpuno pogrešno. Osim ako brojite one cipele u koje ste zeljubili ili psa ili hranu koju volite. Koliko puta ćete se zaljubiti zavisi i od vas samih. Možda dva ili tri puta, možda ćete biti polovina onog savršenog para koji je zajedno sto godina, a i dalje su preslatki. Život je nepredvidiv i nikad ne znate koliko ćete sreće imati.

Ne postoji pogrešan i ispravan način na koji se može voleti, sve dok ste svesni da nije stvar u vama ili u vašem partneru nego u tome što radite kad ste zajedno. Ako vaša prva, druga ili treća ljubav ne upali, još uvek ste u grupi onoga što se smatra prosekom zaljubljivanja u jednom životnom veku.

Ako vas zanima i uloga koju astrologija igra u vašem ljubavnom životu, zanimaće vas i koliko puta ćete se, prema horoskopskom znaku, zaljubiti, piše N1.hr.

Ovan

Ovnovi najpre vole sami sebe, svoje prijatelje i porodicu, a velika je i njihova ljubav prema partneru. Kada su u vezi, celog sebe ulažu u nju. Za njih su veze način da nađu onu jednu osobu koja im je suđena i s kojom će provesti ostatak života.

Verovatno će se zaljubiti samo jednom u životu. Nigde im se ne žuri i ne srljaju u ništa.

Bik

Bikovi su beznadežni romatičari, što znači da gotovo svaki dan misle da su se zaljubili.

Zaljubiće se dva puta u životu. Jednom dok su mladi i naivni, a drugi put kad budu ponovo spremni da otvore slomljeno srce novoj ljubavi.

Blizanci

Blizanci su u ljubavi poput deteta u radnji sa slatikišima. Misle da mogu da imaju sve. Izbirljivi su i nedosledni u svemu, pa ljubav nije izuzetak. Završavaju stvari pre nego što ih i započnu.

Zaljubiće se četiri puta u životu, ali kad oni nekome kažu “zauvek”, to verovatno znači samo dok im ne dosadi.

Rak

Oduvek sanjaju o danu kad će sresti svoju pravu ljubav. Previše su posvećeni vezama u samom početku i zbog toga sve postaje čudno.

Zaljubiće se dva puta u životu, ali nakon što se prva ljubav završi, jako je važno da ne krive sami sebe.

Lav

Lavovi znaju da je u mladosti važno zabavljati se i stvoriti uspomene.

Prva ljubav im verovatno neće trajati onoliko dugo koliko su se nadali, ali kad se zaljube drugi put, biće zreliji i znaće šta tačno traže u partneru. Zbog toga će im veza biti mnogo jača i trajati dugo, dugo…

Devica

Device bolje nego iko znaju koliko ljubav može biti teška.

Zaljubiće se samo jednom u životu, ali biće odlučne u tome da ta veza uspe. Ljubav je za njih jednaka posvećenosti i zauvek će ostati odane osobi kojoj se posvete.

Vaga

Vage imaju veliko srce i mnogo toga mogu dati, ali mnogo toga ceo život moraju i učiti.

U životu se mogu zaljubiti do tri puta. Sklone su da daju partneru celog sebe i da ne uzimaju ništa zauzvrat.

Škorpija

Imaju strastveno srce koje ne žele da daju nikome. Oni žele da vole, ali ostaju cinični prema budućnosti s osobom koju navodno vole.

Verovatno će se zaljubiti tri puta u životu. Prvi put će dati srce bilo kome ko zatraži, drugi put će im trebati neko ko će ih oporaviti od slomljenog srca i pokazati im da se može ponovo voleti. Treći put biće malo oprezniji, ali treći put daće nekome ključ svoga srca.

Strelac

Iako to neće priznati, pomisao da se ceo život vežu za jednu osobu mogla bi izazvati paniku kod Strelaca.

U životu će se zaljubiti četiri puta, a svako zaljubljivanje će biti jače i intenzivnije od prethodnog.

Jarac

Nikad se ne opterećuju malim stvarima jer oči su im uvek na glavnoj nagradi. U ovom slučaju nagrada je neko s kim mogu da provedu život.

Kad je reč o ljubavi, zaljubiće se samo jednom u životu, a to je i savršen broj puta za njih. U vezi su onaj koji šefuje, ali to je samo zato što žele najvažniju stvar u svom životu da zadrže u svom životu.

Vodolija

Sanjaju o tome da se zaljube i budu u vezi, ali ostvarivanje tog sna im se čini prestrašnim.

Zaljubiće se dva puta u životu. Prvi put možda neće znati šta žele, ali drugi put će sigurno znati da žele jaku vezu dvoje nezavisnih ljudi.

Ribe

Kad nađu pravu osobu, biće pažljivi prema njoj. Možda će brinuti o tome da će uprskati stvari kad nađu tu osobu.

Zaljubiće se samo jednom u životu, ali ta ljubav će biti veća od svega što je iko vidio, piše Your Tango.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: