Tri znaka za koja će vladavina Škorpije biti mračan period

horoskop
Foto: Luc Beziat / Carte Blanche / Profimedia

Iako su mnogi znakovi Zodijaka već izbistrili i misli i dela nakon retrogradnog Merkura, neki još nisu našli svoj put, te će sezona Škorpije po njih biti sve samo ne prijatna.

Za Ovna, Blizance i Strelca sezona Škorpije ističe ono što se naziva mračnim kućama (šesta, osma i 12. kuća), pišu na sajtu Luftika. Ove kuće upravljaju temama koje su često privatne i skrivene u našim životima, a pojačava ih samo priroda sezone Škorpije u vreme vladavine Marsa. Kada sezona počne 23. oktobra, ovi znaci će se povući kako bi rešili neke osnovne probleme. Evo na koje se sve načine ti problemi i borbe mogu prikazati.

Ovan: Podići ćete zidove u vašim odnosima

Veze koje ste možda započeli tokom sezone Vage sada su na ispitu. Kako sezona Škorpije počinje, razmislite o tome koliko se osećate ranjivo sa voljenom osobom. Može li joj se verovati? Da li će poštovati vaše lične granice?

Kao znak kojim vlada Mars, svoju nezavisnost shvatate vrlo ozbiljno, a partner koji to poštuje bez osećaja ugroženosti je pravi za vas. Ova sezona će verovatno malo opteretiti dinamiku vaše veze, ali samo da bi se osiguralo da može izdržati test vremena.

Blizanci: Vaše navike zahtevaju posebnu pažnju

Kako prelazimo iz razigrane, prozračne sezone Vage, a vaš vladar natalne karte, Merkur, konačno izlazi iz retrogradnosti, verovatno ćete se osećati pomalo čudno. Sezona Škorpije savršeno je vreme za vas da date prioritetno mesto organizaciji i daće vam podsticaj koji vam je potreban da krenete u pravom smeru.

Fiksna energija ove sezone ohrabruje vas da do kraja sagledate svoje nove zdrave navike i rutine, čak i ako počne da vam biva dosadno ili izgubite interesovanje. Za vas je važno da ozbiljno shvatite svoje odgovornosti, ali budite sigurni da ne preterujete. Ovo je definitivno znak koji može postati malo previše fiksiran na ishod, pa budite sigurni da možete da pronađete zdravu ravnotežu koja vam odgovara.

Strelac: Ne ignorišite svoje mentalno stanje

Imali ste prepun društveni kalendar u poslednjih nekoliko meseci, ali sezona Škorpije će vas naterati da usporite dovoljno da se odmorite i napunite baterije. Skloni ste entuzijazmu i navikli ste da ste najbolji u svakom području svog života, ali važno je zapamtiti da ne možete sipati iz prazne šolje.

Da biste nastavili da širite svoju mudrost i znanje, morate da provedete dovoljno vremena sami, vodeći računa o svojim navikama i sa puno brige o sebi, bilo da je to čitanje, meditacija ili slušanje muzike.

Iako vam ovo neće biti najdruštvenije doba godine, potrebno je da pritisnete pauzu na nekim svojim zabavnim projektima kako biste zadovoljili sopstvene mentalne i duhovne potrebe. Premoreni ste, a to ne primećujete.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Šta nam se dešava dok spavamo