Dnevni horoskop za 26.9: Rak pred teškim testom u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 26. septembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Povoljan je dan za razmišljanje o pokretanju nekih novih poslovnih ideja. Posvetite dovoljno pažnje i nekom vidu relaksacije. Potrebna vam je pozitivna energija.

Ljubav: Danas biste mogli da ispunite bar jedno od obećanja koje ste dali dragoj osobi vezano za neko kraće putovanje, možda izlet.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Bikovi bi i ove nedelje mogli da se u potpunosti posvete uživanju i odmoru ili možda nekom omiljenom hobiju.

Ljubav: Mogli biste dragu osobu da obradujete nekom sitnicom, finim znakom pažnje. Uživajte u zajedničkim trenucima, budite veseli i nasmejani.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Blizanci

Posao: Iako ćete se od ranog jutra razleteti na više strana. Ipak bi trebalo da pokušate da date sebi i dovoljno oduška i odmorite.

Ljubav: Evo povoljne prilike za nova poznanstva i uživanje u koketiranju i flertu u prijatnom društvu. Danas biste baš vi mogli biti u centru pažnje i interesovanja.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Pokušajte danas da se maksimalno odmorite, iako vas očekuju brojne kućne obaveze, a razmišljanja vezana za posao stavite u drugi plan.

Ljubav: Moguće da dobijete poziv od stare simpatije, koju nećete tako lako moći da odbijete.

Zdravlje: Dovoljno se pre svega naspavajte.

Lav

Posao: Nekoliko pozitivnih kontakata i dogovora po pitanju realizacije nekih budućih planova očekuje Lavove i tokom ovog dana. Ostatak dana posvetite druženju sa prijateljima ili nekom izlasku.

Ljubav: Povoljna je prilika za bar jedno novo poznanstvo i finu komunikaciju na vašem ljubavnom putu danas. Budite šarmantni i veseli.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Devica

Posao: Ništa konkretno što se tiče poslovnih aktivnosti, ali je odličan dan za bavljenje nekom fizičkom aktivnošću ili po mogućstvu odlazak na izlet ili kraće putovanje.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na prethodni dan. Potrebno je što manje priče, a što više opuštanja.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Valjalo bi tokom ovog dana da na posao bukvalno zaboravite i posvetite se odmoru i relaksaciji koji su vam preko potrebni.

Ljubav: Bavite se zajedničkim planovima i razgovorima o budućnosti. Pokušajte da usaglasite želje i mogućnosti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Dosta nekih nezavršenih sitnih poslića oduzeće vam bukvalno ceo dan. Ipak, pokušajte da se ne rasplinete suviše.

Ljubav: Nije povoljan trenutak da se dotičete razgovora na temu prošlosti. Budite fokusirani na budućnost vaše partnerske veze.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Strelac

Posao: Odličan dan je pred vama da se konačno opustite i posvetite nekim sportskim i rekreativnim aktivnostima kako biste napunili radne baterije.

Ljubav: Budite otvorenog srca i uma kada je ljubav u pitanju, bez obzira na to da li želite da postojeće partnerske odnose unapredite ili je u pitanju pokretanje nove ljubavne priče.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Dosta nekih organizacionih aktivnosti vezanih za posao je pred vama, pa se na vreme pripremite za narednu radnu nedelju i proanalizirajte sve mogućnosti.

Ljubav: Bez bitnijih promena na vašem ljubavnom planu danas, što će vam donekle i odgovarati zbog fokusa na neke druge stvari vezane za posao.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Bar jedan verbalni izazov na polju komunikacije sa nekim od saradnika možete da očekujete danas. Budite strpljivi i ne donosite nagle i ishitrene odluke.

Ljubav: Izazove možete očekivati i kada su nova poznanstva u pitanju. Moguće je da upoznate zanimljivu osobu sa kojom ste na približno istim talasnim dužinama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Dosta energije Ribama tokom ovog dana mogu da oduzmu aktivnosti na polju kuće ili pomoći nekom od bližnjih.

Ljubav: Nema naznaka nekih preokreta i kapitalnih dešavanja na vašem ljubavnom horizontu danas. Sačekajte povoljnije prilike.

Zdravlje: Hronične tegobe.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli