Linda Evanđelista: Trajno sam unakažena zbog operacije lica

linda evanđelista
Foto: GIUSEPPE CACACE / AFP / Profimedia

Supermodel Linda Evanđelista tvrdi da joj je zbog jednog kozmetičkog zahvata sada deformisano lice i da je trajno unakažena.

Ova 56-godišnjakinja je na društvenim mrežama pokazala kako je doživela neželjene efekte nakon što je prošla kozmetičku proceduru pre pet godina.

Linda je nedavno objasnila zašto je nije bilo u javnosti neko vreme. Naime, proživljavala je pravu agoniju. Ikona 90-ih je kazala kako iza svega stoji pokušaj da se reši masnih ćelija, ali je ostala unakažena. Kazala je da se podvrgla takozvanoj CoolSculpting proceduri u pokušaju da smanji svoje masne ćelije, ali je umesto toga povećala proizvodnju masti. Objasnila je da sada traži pravnu odštetu nakon što je razvila hiperplaziju masnog tkiva, retku nuspojavu postpuka zvanog kriolipoliza, prenosi The Sun.

„Danas sam napravila veliki korak ka ispravljanju greške koju sam trpela i koju sam zadržala za sebe više od pet godina“, napisala je Linda u saopštenju.

„Mojim pratiocima koji su se pitali zašto nisam radila dok je karijera mojih vršnjakinja napredovala – razlog je taj što sam brutalno unakažena nakon Zeltiq’s CoolSculpting procedure. Moje masne ćelije su se povećale, a ne smanjile kako je obećano i sad sam unakžena i trajno deformisana, čak i nakon što sam prošla dve bolne, neuspešne korektivne operacije“, navela je Linda i dodala da nije pravilno upozorena na moguće nuspojave, te nije bila svesna mogućeg rizika.

Ovo je još jedan bolan podsetnik koliko estetski zahvati mogu da budu opasni ako nisu provereni i ako ih ne izvodi stručno lice.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: MONIKA BELUČI