Uvrede se u sekundi: Tri najosetljivija horoskopska znaka

horoskop
Foto. BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sigurno poznajete barem nekoliko ljudi koji su na glasu kao vrlo osetljivi, za tren postanu emotivni i treba im sekund da se uvrede zbog nečega. Prema astrologiji, toj grupi pripadaju svi vodeni znakovi. Upravo su oni na glasu kao najosetljiviji, svako na svoj način.

RIBE

Na sam pomen osetljivih znakova, većina će se istog trena setiti Riba, pišu na sajtu Zadovoljna.hr.

Njihova osetljivost već je ušla u legendu. Ribe su vrlo emotivne i žive u svom svetu, a kada ih izvučete iz tog sveta, jednostavno se ne snalaze najbolje. Ne samo da ne skrivaju kada su povređene nego će odmah započeti raspravu o tome zašto ste ih povredili, a suze će pritom teći u potocima.

RAK

Baš kao i Ribama, i ovim horoskopskim znakom vladaju emocije. Međutim, za razliku od Riba, Rak se neće previše raspravljati kada se oseća povređeno. Jednostavno će se povući u svoju ljušturu čim oseti neku pretnju svojoj emotivnoj stabilnosti.

ŠKORPIJA

Malo je onih koji će Škorpije doživeti kao osetljive zato što svoju povređenost ne prikazuju na isti način kao Ribe i Rakovi i emocije njima vladaju na drugačiji način. Oni će to dobro sakriti i samo čekati svoju priliku da vam uzvrate istom merom. Škorpije su vrlo intenzivne i stvarno im je potrebna sekunda da se uvrede, ali kod njih nema previše mesta za suze kao kod Riba ili drame kao kod Rakova.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli