Dnevni horoskop za 26. 10: Pred Lavom vrlo zanimljiv susret

dnevni horoskop
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za utorak 26. oktobar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ovo je trenutak da sve ono što je iz prošlosti ostalo neraščišćeno ili nerešeno kada je posao u pitanju pokrenete i završite.

Ljubav: Nema razloga da danas ne budete nežni prema dragoj osobi i pokažete joj koliko vam je ustvari stalo. Ne ustručavajte se da pokažete emocije.

Zdravlje: Unosite više vitamina, hranite se zdravo.

Bik

Posao: Postoje mogućnosti za pokretanje nekih projekata koji su bili u zastoju, a više nego izvesno i realizaciju planiranih poslova. Očekuje vas dosta razgovora i dogovora danas.

Ljubav: Veći deo dana donosi povoljnu klimu za dešavanja u sferi ljubavi, naročito ako uspete da se fokusirate na najvažniji cilj.

Zdravlje: Moguće manje stomačne tegobe.

Blizanci

Posao: Pokušajte da budete staloženi i održite svoj mir, ne ulazeći u neke ozbiljnije napete situacije sa poslovnim okruženjem. Držite se svog dela obaveza pre svega.

Ljubav: Moraju obe strane da pokažu spremnost na kompromis, da popuštate jedno drugom u nekim napetim momentima da bi sve funkcionisalo kako treba.

Zdravlje: Osim povremene napetosti, nema značajnijih upozorenja, pišu na sajtu Astroputnik.

Rak

Posao: Eventualne dodatne obaveze bilo bi dobro da danas odložite na stranu. Bavite se samo onim najosnovnijim.

Ljubav: Lepe i pozitivne okolnosti u sferi ljubavi valjalo bi da pokušate iskoristiti tokom ovog dana, prvenstveno iskrenim i direktnim pristupom dragoj osobi.

Zdravlje: Provodite više vremena na otvorenom.

Lav

Posao: Budite oprezni da ne napravite neke propuste zbog ubrzanog tempa, naročito kada su papiri u pitanju.

Ljubav: Dosta zanimljivih osoba je u vašoj neposrednoj okolini, pa malo obratite pažnju na signale koji vam pristižu.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Devica

Posao: Dosta kvalitetnih kontakata i komunikacije sa osobama od kojih možete čuti bitne informacije i dobiti dobre savete za dalje možete očekivati danas.

Ljubav: Oni koji su slobodni mogu očekivati izuzetno zanimljiva nova poznanstva i osobe koje vam otvaraju vrata za nove ljubavne početke.

Zdravlje: Budite revnosniji prema svom zdravlju.

Vaga

Posao: Potrebno je da budete maksimalno ozbiljni i odgovorni, da imate takta za sve, da povlačite pametne i promišljene poteze.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni postojećim stanjem uživajte, a moguće su i krupnije promene, na bolje naravno.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Iako vas očekuje naporan dan i dosta obaveza, razloga za zabrinutost ne bi trebalo da bude na polju poslovnih aktivnosti za većinu Škorpija.

Ljubav: Obradujete dragu osobu nekim predlogom za putovanje i li eventualno druženje ili posetu prijateljima. Opustite se i uživajte u zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Strelac

Posao: Sve što vas je do sada možda blokiralo ili usporavalo u nekim segmentima trebalo bi da se pokrene konačno u dobrom smeru. Budite strpljivi i istrajni u svojim namerama.

Ljubav: Kod slobodnih Strelaca postoji velika mogućnost obnove kontakta, pa i veze sa bivšom ljubavi.

Zdravlje: Iscrpljenost, hronične tegobe.

Jarac

Posao: Budite strpljivi, istrajni i držite se osnovnih profesionalnih principa kao i do sada i sve eventualne prepreke ćete uspešno prevazići.

Ljubav: Lep je dan da realizujete neki dogovor od ranije sa voljenom osobom, budete posvećeni jedno drugom maksimalno i uživate u zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova i kolena i tokom ovog dana.

Vodolija

Posao: Ne tražite polovična rešenja potrebno je da u korenu sve sasečete i rešite problem bez obzira na ishod.

Ljubav: Ne bežite od suočavanja sa nekim dilemama koje vas opterećuju. Vreme je da otvoreno porazgovarate o svemu.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Ribe

Posao: Ovaj utorak donosi solidnu klimu za dobro organizovanje i uspešnu saradnju sa osobama iz bliskog okruženja za većinu tipičnih predstavnika Riba.

Ljubav: Ukoliko ste raspoloženi za flert i uživanje u neobaveznoj finoj komunikaciji, opustite se jer je izvesno da vas danas očekuje jedno novo lepo poznanstvo.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Maler dana