Dnevni horoskop za 25. septembar: Strelci moraju biti direktni i jasni ako žele ljubav

Sve je zapisano, pogledajte, pročitajte.

Otkrijte šta su vam zvezde namenile za 25. septembar 2023. na planu posla, ljubavi i zdravlja, pieš astoputnik.com.

Ovan

Posao: Čeka vas odličan radni dan, da punim intenzitetom započnete novi poslovni ciklus, i pokrenete neku od ideja koje su se u prethodnom periodu iskristalisale.

Ljubav: Nešto pasivnije delovanje vas očekuje na polju partnerskih odnosa. Mogli biste danas da inicijativu ipak propustite drugoj strani.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Današnje izražene dobre komunikativno-organizacijske blizanačke predispozicije, trebalo bi da vam donesu i određene benefite na profesionalnom planu.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete ili makar amortizujete današnja potencijalno neprijatna iznenađenja u sferi ljubavi.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Blizanci

Posao: Današnje izražene dobre komunikativno – organizacijske blizanačke predispozicije, trebalo bi da vam donesu i određene benefite na profesionalnom planu.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete, ili makar amortizujete današnja potencijalno neprijatna iznenađenja u sferi ljubavi.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Rak

Posao: Dosta korektan radni dan nalazi se pred većinom Rakova. Iako će biti u pojedinim trenucima ubrzavanja, uspećete da se uklopite.

Ljubav: Moguće je da vas iznenada kontaktira osoba iz vaše ljubavne prošlosti. Na vama je da li ćete prihvatiti izazov.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Postoje sasvim realni izgledi da određena vaša inicijativa bude pozitivno prihvaćena, naročito od onih sa viših pozicija hijerarhijske lestvice. Samo napred.

Ljubav: Budite strpljivi i pokažite dovoljno razumevanja prema drugoj strani, egoizam ostavite po strani kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje: Nema razloga za veću zabrinutost.

Devica

Posao: Prvi radni dan ove sedmice donosi Devicama dosta posla, ali još više napora da se prilagode novonastalim tehničko – organizacijskim promenama.

Ljubav: Vaša analitičnost i posvećenost detaljima, danas vam može koristiti da bolje razumete i ugodite potrebama i zahtevima voljene osobe.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vaga

Posao: Tokom prvog radnog dana ove sedmice Vage mogu biti vrlo uspešne na polju posla. Moguće je i pokretanje novih ideja, posebno kod kreativac.

Ljubav: Imaćete neočekivanih prilika za uživanje u flertu i koketiranju, posebno preko društvenih mreža, pa ukoliko vam je to u interesu samo napred.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Škorpija

Posao: Astrološki aspekti nagoveštavaju solidan radni dan za većinu Škorpija. Mogući su manji tehnički problemi u komunikaciji.

Ljubav: Uživajte u pažnji koju vam posvećuje vaša draga osoba. Mogli biste da uzvratite i nekim finim izlaskom.

Zdravlje: Bez zdravstvenih upozorenja.

Strelac

Posao: Većina tipičnih Strelaca, danas će veoma uspešno moći da iznese sve nove poslovne zadatke, i napravi pozitivne pomake unapred. Moguć kraći službeni put.

Ljubav: Ukoliko nameravate da napravite neki novi konkretan korak u sferi ljubavi, potrudite se da budete direktni i jasni.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Jarac

Posao: Ovaj ponedeljak kod većine Jarčeva donosi ubrzanje i biće potrebno da malo više balansirate prvenstveno zbog mogućeg nesporazuma u komunikaciji sa nekim iz poslovnog okruženja.

Ljubav: U sferi ljubavi moguće je da vas draga osoba iznenadi nekim neobičnim ljubavnim predlogom.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Vodolija

Posao: Bezmalo sve što tipične Vodolije danas zamisle u sferi profesionalnog angažovanja, realno je da ostvare, bez većih problema ili zastoja.

Ljubav: Današnji višak vremena i energije možete usmeriti ka interesantnoj novoj osobi, dajte svoj maksimum, uživajte u opuštenoj priči za početak.

Zdravlje: Bez nagoveštaja većih problema sa zdravstvenom problematikom.

Ribe

Posao: Ako želite da vam prvi radni dan u ovoj sedmici protekne zadovoljavajuće, potrudite se da fokus pažnje bude samo na najvažnijim poslovnim detaljima.

Ljubav: Tipična sanjalačka priroda Riba danas vam može doneti bar jednu konkretnu spoznaju u vezi s dragom osobom koja se nedavno pojavila na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Moguća nervoza, glavobolja.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram