Stiže pun Mesec u Ovnu, 4 znaka biće na udaru – čekaju ih svađe u braku, porodične drame i problemi sa stanom

Ovaj astrološki događaj donosi pravu pometnju.

Merkur i Venera su krenuli napred, a pred nama je još jedno važno astrološko razdoblje, a to je pun Mesec u vatrenom znaku Ovna 29. septembra.

Pun Mesec u Ovnu je astrološki događaj koji se događa kada Mesec zauzme položaj nasuprot Suncu i potpuno obasja njegovu površinu. Ovaj fenomen obično ima poseban značaj u astrologiji i može uticati na emocionalno stanje i energiju ljudi.

Ovan je vatreni znak kojeg karakteriše entuzijazam, hrabrost i impulsivnost. Kada je pun Mesec u Ovnu, on obično donosi povećanu energiju ovom znaku, što može uticati na način na koji se osećamo i ponašamo u to vreme, prenosi Story.hr.

Značaj punog Meseca u Ovnu:

Strastvena energija

Ovaj Pun Mesec donosi pojačanu strast i entuzijazam. Ljudi mogu da osećaju veću motivaciju za postizanje svojih ciljeva i projekata. Vreme je kada možemo biti izuzetno energični i hrabri u akciji.

Impulsivnost

Ovan je poznat po svojoj impulsivnosti, pa pun Mesec u ovom znaku može da pojača ovu tendenciju. Važno je da vodite računa da ne donosite nepromišljene odluke i ne reagujete na emocionalne doživljaje bez razmišljanja.

LightField Studios Inc. LightField Studios / Alamy / Alamy / Profimedia

Sukobi i napetosti

Energija punog Meseca može da dovede do povećanja napetosti i sukoba. Ovan je u znaku takmičenja i borbe, pa se sukobi mogu pojaviti kako u međuljudskim odnosima tako i unutar nas samih. Važno je da pokušamo da nađemo balans te energijue i izbegnemo nepotrebne sukobe.

Samouverenost

Ovan je znak pun samopouzdanja i hrabrosti, tako da pun Mesec u ovom znaku može da pomogne ljudima da imaju više samopouzdanja i da se suoče s izazovima s više vere u sebe.

Potreba za nezavisnošću

Ovan je nezavisan znak, pa tokom Punog Meseca u Ovnu možemo da osetimo snažnu potrebu da se oslobodimo ograničenja i sledimo svoje strasti i želje.

Pun Mesec, za razliku od mladog Meseca, nagoveštava kraj životnog ciklusa. Ovaj period najviše će osetiti Ovnovi, Jarčevi, Rakovi i Vage.

Ovan

Odluke koje ćete donositi u razdoblju punog Meseca uzrokovaće velike promene u budućnosti. Vreme je da završite s nečim starim, što vam je bilo teret i da krenete napred. Neće proći bez stresa i nagomilanih frustracija.

Jarac

Pun Mesec u četvrtoj kući donosi vam porodičnu krizu ili probleme sa stanom. Moguća odluka o preseljenju.

Vaga

Pred vama je period koji će doneti veliku promenu u partnerskim odnosima. Ako ste u braku, moguća je kriza. Na poslu vas očekuju novi izazovi i testovi, piše Informer.

Rak

Pun Mesec donosi stresan događaj na poslu. Jednostavno ćete morati ‘preseći’ i doneti poslovnu odluku koja će uticati na tok vaše karijere. Mogući su nesporazumi i sukobi s autoritetima.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram