Nedeljni horoskop od 25. septembra do 1. oktobra: Neko ulazi u vezu bez obaveza, a neko staje na ludi kamen

Biti spreman - to je sve.

Šta nas čeka poslednjih dana septembra i u prvoj sedmici jesenjeg meseca oktobra? Šta kažu zvezde, kome finiš septembra donosi novu ljubav, a kome vraća staru?

Pročitajte nedeljni horoskop od 25. septembra do 1. oktobra 2023. godine i otkrijte šta vas čeka na polju ljubavi, posla i zdravlja, piše luftika.rs.

Ovan

Posao: Priklanjajte se svojim diplomatskim veštinama, jer će vas spasiti u mnogim konfliktnim situacijama sa kolegama i nadređenima.

Ljubav: Ovo je odličan period da govorite sa svojim partnerom o svim svojim problemima, zato što ćete oboje biti u mogućnosti da realno sagledate situaciju i shodno tome da rešite sve ono što vam smeta.

Zdravlje: Dobro se osećate ove nedelje.

Bik

Posao: Nailazićete samo na pozitivne komentare i kritike. Zbog toga se vaša finansijska situacija značajno popravlja.

Ljubav: Period koji je pred vama zahteva da budete u savršenom balansu, kako ne bi došlo do problema u vezi.

Zdravlje: Moguća infekcija.

Blizanci

Posao: Blizanci koji trenutno nisu zaposleni, imaju velike mogućnosti da se to promeni, a uz to bi trebalo da prihvatite ono što vam se nudi, pa čak i neke sezonske poslove, jer se nikada ne zna kakva prilika tu može naići.

Ljubav: Koliko god da ste prisni sa svojim partnerom i da imate međusobno slobode, neke stvari moraju da se znaju i da se poštuju, za čim ćete i sami imati potrebu.

Zdravlje: Solidno.

Rak

Posao: Doći ćete do momenta kada ćete morati da donesete i jednu veliku odluku, pa bi trebalo da sednete i razmislite dobro.

Ljubav: Ukoliko ste neko kraće vreme u vezi ili imate prijatelja sa povlasticama trebalo bi da se zapitate da li možda on hoće nešto više nego neobaveznu vezu koja vama trenutno odgovara.

Zdravlje: Dobro.

Lav

Posao: Vreme je da sve svoje ideje i planove počnete da sprovodite u delo. Vi najbolje znate i kako ćete to uraditi.

Ljubav: Budite malo osećajniji, te ćete tako rešiti apsolutno svaki problem. Dobro vam ide za sada.

Zdravlje: Dobro se osećate.

#related-news_2

Devica

Posao: I pored problema, koristićete svoj šarm i moć zavođenja kako biste rešavali neke poslovne dileme, što će učiniti da vas mnogi nadređeni primete.

Ljubav: Tokom narednog perioda na vaše emotivne odnose će dosta uticati vaše finansijsko stanje, budući da će vas manjak novca činiti nervoznim, pa ćete to prenositi i na svoje voljene.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Ovo je dobar period i da radite na sebi i za razvijanje znanja i viština. Dobri ste u ubeđivanju i diplomatskim razgovorima.

Ljubav: Ovo je jedan dinamičan period i sigurno vam neće biti dosadno, bez obzira na to da li ste u vezi ili ne.

Zdravlje: Nemate veće tegobe ove sedmice.

Škorpija

Posao: Ne plašite se da budete inovativni, proaktivni i da se opasno bacite na konkurenciju, vi to znate i možete.

Ljubav: Definitivno ćete razbiti monotoniju, a način na koji ćete to uraditi, odaberite u skladu sa svojim željama, osećanjima i ličnostima, na kraju krajeva.

Zdravlje: Problemi sa disajnim putevima.

Strelac

Posao: Budite strpljivi, koncentrisani i uspeh će doći, samo ne odustajte. Znate koliko možete i držite se svojih standarda.

Ljubav: Ukoliko ste u braku, možda vas očekuje proširenje porodice. O da, beba može biti tik iza ugla!

Zdravlje: Povedite računa o imunitetu.

Jarac

Posao: Nekako ćete uvek biti u centru pažnje zbog svog rada, a osim toga, ovo je i dobar period kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete na nekom putovanju, što privatnom što poslovnom, upoznati osobu koja će vam se jako dopasti

Zdravlje: Više šetajte.

Vodolija

Posao: Ovo je period kada ćete na lakši ili teži način naučiti da ponekad morate da se udaljite od onoga što vas frustrira i o tome počnete da razmišljate glavom, a ne srcem.

Ljubav: Neće vam biti problem da se povremeno upustite u neku avanturu bez obaveza.

Zdravlje: Više vitamina vam je potrebno.

Ribe

Posao: Trudite se da budete hladne glave i uvek dobro razmislite pre nego što na nešto i odreagujete. Dvaput meri jednom seci, brzopletost vam se ne isplati.

Ljubav: Timski rad nije bitan samo kada je u pitanju posao, već i kada je u pitanju bilo koji drugi tip ličnog odnosa.

Zdravlje: Dobro se osećate ove nedelje.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram