Tri astro znaka osetiće neopisivu sreću ove jeseni: I eksplozija strasti i neočekivani novčani dobitak

horoskop
Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Sve će im ići od ruke.

Dolazi nam jesen s kojom stižu brojne promene, a na astrološkom planu najviše će profitirati tri znaka. Od ljubavi do posla, sve će im ići kao podmazano i činiće im se da im ništa ne može propasti.

Blizanci

Nemirni Blizanci uživaće u jeseni punoj uzbuđenja. Već krajem septembra čeka ih iznenadno putovanje u inostranstvo gde će se odlično provesti bez prevelikih planova i očekivanja, onako kako oni najviše vole.

Njihova večna potraga za novim iskustvima i novim ljudima biće i više nego plodna, a moglo bi se dogoditi i da dožive kratku, ali slatku ljubavnu avanturu koja će im zatresti tlo pod nogama.

Finansijski će prosperirati bez puno truda jer ih sredinom oktobra očekuje vest o nezanemarivoj količini novca koji će do njih doći kao nasledstvo ili rezultat nagradne igre.

Na zdravstvenom planu će biti mirno, a budući da su neprestano u pokretu, zimu će dočekati u nikad boljoj kondiciji, piše story.hr.

Škorpija

Škorpije će jesen provesti na najtoplijem mogućem mestu – u zagrljaju voljene osobe. Ljubav koja je započela ovog leta doživeće pravi procvat, te će im se činiti da lebde dva metra iznad zemlje.

Čeka ih i napredak u karijeri, a bilo da se radi o promeni posla ili dolasku na višu poziciju na trenutnom radnom mestu, napokon su dočekali vreme da zablistaju punim sjajem. Nadređene će oduševiti kreativnim idejama, pa će brzo postati nezamenjiv dio tima, a početkom zime moguća je i povišica.

Što se zdravlja tiče, doživeće poboljšanje, ali samo ako ne zaborave da se povremeno treba i opustiti.

Strelac

Strelci će jesen provesti u neprestanom pokretu, što ovom vatrenom znaku neće nimalo teško pasti. U njihov život će se gotovo neopaženo uvući osoba iz romantične prošlosti koja će izraziti želju da nastave gde su stali. Iako će uživati u pažnji koju dobijaju, moraju dobro da razmisle jesu li spremni da se odreknu slobode koju pripadnici ovog znaka stavljaju na prvo mesto. Odluka je samo na njima.

Na poslu će ih dočekati popriličan haos, ali Strelci se izazova ne boje, pa će prionuti novim žarom u rešavanje kompleksne situacije, što neće proći nezapaženo.

Krajem jeseni čeka ih manji zdravstveni problem, ali pokazaće se da im samo treba kraći odmor koji će provesti daleko od kuće, u odličnom društvu.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram