Dnevni horoskop za 25. 12: Blizanci nemaju živce za partnera

dnevni horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte horoskop za 25. decembar 2020. godine.

Ovan

Posao: Relativno miran i opušten dan je pred većinom tipičnih Ovnova da bez većih napora privedu kraju svoje započete osobe.

Ljubav: Ovaj dan mogli biste dodatno da začinite lepim događajem u sferi ljubavi, uz, podrazumeva se, dobro pripremljenu taktiku, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Nije loš dan da uspešno privedete kraju profesionalne obaveze, mada vas mogu neprijatno iznenaditi dodatni zadaci u najavi.

Ljubav: Ako pripadate grupi tipičnih Bikova, potrudite se da potpuno ne ignorišete signale koji vam stižu od osobe koja vam već izvesno vreme privlači pažnju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Uz poslovni angažman na više strana, realno je očekivati da sve nekako uvedete u mirnije okvire i ostvarite zacrtane ciljeve za ovaj dan.

Ljubav: Iako su astrološki aspekti pozitivni za ljubavna dešavanja, većina Blizanaca danas, najverovatnije, neće imati dovoljno živaca i takta za adekvatnu posvećenost dragoj osobi.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Rak

Posao: Odličan dan da osobe rođene u znaku Raka ostvare praktično sve što su zamislile na poslovnom planu. Mogući višak vremena posvetite sebi i nekom vidu relaksacije, prijaće vam.

Ljubav: Uglavnom stabilna situacija na vašem emotivnom horizontu nagoveštava prijatne trenutke i dobro raspoloženje. Uživajte.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Objektivno, posla bi trebalo da bude dosta, ali uz pojačan vaš lični lavovski angažman nema prepreka na vidiku.

Ljubav: Potencijalna dešavanja u ovoj sferi danas mogu izmicati kontroli, nešto više nego što vama to odgovara. Poželjni su mudri potezi, bez naglih, ishitrenih odluka.

Zdravlje: Hronične tegobe mogu vama zadavati manje probleme.

Devica

Posao: Evo dana koji se uklapa u one najtipičnije standarde za većinu osoba rođenih u znaku Device. Lagano i vredno privodite kraju jednu po jednu profesionalnu obavezu.

Ljubav: Nema u najavi neočekivanih preokreta i poteza na vašem ljubavnom horiznotu ovog petka. Ukoliko vam je to u interesu, onda je u redu, u suprotnom pokrenite se i napravite prvi korak.

Zdravlje: Posvetite dovoljno vremena psihofizičkom odmoru, dovoljno se naspavajte.

Pročitajte još:

Vaga

Posao: Kraj radne sedmice Vagama donosi izražen psihofizički zamor, ali i talas novih ideja koje bi mogle da se pokažu kao veoma aktuelne u budućem periodu.

Ljubav: Današnja dešavanja u sferi ljubavi mogla bi da budu izuzetno pozitivna, pre svega zhvaljujući trudu i inicijativi voljene osobe.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Škorpija

Posao: Sasvim solidan radni dan je pred Škorpijama za vro dobre rezultate na profesionalnom planu. Moguće pohvale mogu vam stići od strane nadređenih osoba.

Ljubav: Dešavanja na vašem ljubavnom horizontu danas se najverovatnije neće mnogo razlikovati od onoga što ste imali u prethodnom periodu.

Zdravlje: Posvetite se psihofizičkoj relaksaciji.

Strelac

Posao: Većina osoba rođenih u znaku Strelca imaće danas priliku da stavi tačku na neke nedovršene profesionalne obaveze, koje su bile prilično teško breme, na sasvim zadovoljavajuć način.

Ljubav: Lep dan bi mogli da očekujete u sferi ljubavi, prvenstveno ako ste slobodni i orni da se konkretno angažujete u novoj, izazovnoj i osvajačkoj akciji.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Ne preterujte sa poslom i planovima tokom ovog poslednjeg radnog dana, i Jarčevima je neophodan i koristan odmor, koji su, svakako, vrednim radom zaslužili.

Ljubav: Pokažite dovoljno razumevanja i nežnosti prema vašoj voljenoj osobi, možete očekivati da vam se dodatna pažnja višestruko vrati.

Zdravlje: Hronične tegobe mogu vam zadavati manje zdravstvene probleme.

Vodolija

Posao: Uspešnu radnu sedmicu tipični predstavnici Vodolija mogli bi da završe najavom novih ideja i pokretanja budućih poslovnih projekata.

Ljubav: Povoljna je klima na vašem ljubavnom nebu za nova poznanstva i uživanje u opuštenim i neobavezujućim razgovorima, flertu.

Zdravlje: Nema razloga za veću zabrinutost.

Ribe

Posao: Uz dosta napora i truda većina Riba bi trebalo ovu sedmicu da okonča sa tek prosečnim rezulatatima. Nemojte se zbog toga suviše nervirati, vreme radi za vas.

Ljubav: Možda biste iz svih današnjih dešavanja na ljubavnom planu mogli da izvučete neku pouku, koristilo bi vam.

Zdravlje: Moguća osetljivost polja malog stomaka i genitalne regije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram