Dnevni horoskop za 21. 10: Jarčevima se smeši lep dobitak

dnevni horoskop
Foto: Oleg Baliuk / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 21. oktobar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Nešto sporiji i opušteniji radni ritam očekuje Ovnove tokom ovog radnog dana. Pokušajte da uskladite visoke poslovne ciljeve sa okolnostima koje vas usporavaju.

Ljubav: Mogli biste danas da doživite bar jedno prijatno iznenađenje od drage osobe. Možda u vidu nekog poklona, pa bi bilo idealno da uzvratite istom merom. Uživajte.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla, pišu na sa sajtu Astroputnik.

Bik

Posao: Odličan dan je pred Bikovima da na svoj način i u svom ritmu završe sve što su zacrtali od obaveza.

Ljubav: Vi ste danas u prvom planu, pa se očekuje da zablistate svojim šarmom i dobrom pozitivnom energijom i priredite neko fino iznenađenje dragoj osobi.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Mogli biste lako da stupite u kontakt sa osobama koje su vam poslovno bitne i tako pokrenete neke potpuno nove priče. Samo napred.

Ljubav: Slobodni Blizanci bi mogli tokom ovog dana imati sjajne prilike za nova poznanstva i to preko izlazaka, društvenih mreža ili kontakata sa prijateljima.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Rak

Posao: Danas će vam biti potrebna i mnogo značiti pomoć od najbližih saradnika kako biste uspeli sve na vreme da završite. Ne ustručavajte se da je zatražite.

Ljubav: Ponovo se pokrenula vaša želja za druženjem, za izlascima, za tim da budete u kontaktu sa ljudima, da se opustite. Samo napred.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Danas vam neke obaveze mogu iznenada nametnuti osobe sa vrha hijerarhijske lestvice. Vodite računa o tome šta potpisujete.

Ljubav: Bezmalo sve okolnosti na ljubavnom planu tokom ovog dana trebalo bi da vam idu u prilog. Uživajte u svemu što vas čini zadovoljnim.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Imaćete danas bolju komunikaciju i sa nadređenima i sa neposrednim saradnicima tako da će posao teći mnogo lakše.

Ljubav: Imate zajedničke planove, dogovore, i u periodu ste kad možete da počnete sa realizacijom većine od njih na veliko zadovoljstvo.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Vaga

Posao: Iako će vam možda sve ići otežano ili usporeno na neki način danas, razloga za zabrinutost što se posla tiče ne bi trebalo da bude. Pozabavite se pre svega zaostalim obavezama ukoliko ih ima.

Ljubav: Ulazak u odnos koji se zasniva na strasti je sada više nego moguć, ali pitanje je šta bi vam to donelo na duži rok.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Nema prepreka na profesionalnom putu danas za većinu tipičnih Škorpija, što će rezultirati velikim osećajem zadovoljstva.

Ljubav: Sjajan dan biste mogli da očekujete na ljubavnom planu, ukoliko ste raščistili pre svega sa sobom šta hoćete i šta očekujete.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Iznenadne poteškoće zbog nekog zastoja ili sporog reagovanja danas bi moglo da zahteva od vas dosta angažovanja. Budite strpljivi u komunikaciji sa nadređenima.

Ljubav: Nije isključeno da će vas poslovne obaveze danas umoriti i odvući od ljubavnih dešavanja, što bi moglo da izazove nezadovoljstvo druge strane.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Jarac

Posao: Nije isključeno da vam bude ponuđena saradnja od osoba sa kojima ste sarađivali ranije, i to sa značajnijim finansijskim naglaskom.

Ljubav: Fina komunikacija sa osobom koju ste nedavno upoznali se lepo razvija, a koliko će tu biti uspeha, zavisi isključivo od vas.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: Još jedan vrlo dobar poslovni dan u najavi je pred Vodolijama. Oni koji su svoje gazde mogli bi da očekuju i izvesne povoljne finansijske transakcije.

Ljubav: Moguć kontakt ili susret sa osobom iz vaše ljubavne prošlosti. Ne dozvolite da vas to uzdrma previše. Na neke stvari bi trebalo da ste odavno već stavili tačku.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Ribe

Posao: Malo papiroloških problema biste mogli da očekujete danas, ali su i oni rešivi. Moguć kraći poslovni put.

Ljubav: Ovaj dan donosi relativno povoljne okolnosti da dosta vremena provedete u kvalitetnom druženju i u zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Maler dana