Tri znaka kojima pun Mesec donosi ostvarenje najluđih želja

Maska, maske, maskenbal
Foto: Shutterstock

Oktobarski pun krvavi Mesec koji krasi naše nebo 20. oktobra biće u smelom znaku Ovna. Ta odvažna energija donosi pojedinim znakovima Zodijaka spremnost da preuzimaju rizik. Ako ste među njima, pun Mesec kojim se završava oktobar 2021. će na vas posebno uticati i osećaćete se dodatno neustrašivo.

Pun Mesec označava kraj Mesečevog ciklusa i slično, u duhovnom smislu, ova faza predstavlja završetak i vreme kada su emocije na vrhuncu. Ovaj pun Mesec kruži u glasnom i ponosnom Ovnu, znaku koji se ne plaši da rizikuje kada nešto želi. Tokom ovog lunarnog perioda možete očekivati da ćete biti nadahnuti da govorite svoju ličnu istinu, pa isprobajte uzbudljive stvari i čvrsto ostanite u svom novootkrivenom samopouzdanju, pišu na sajtu Luftika.

Za nekoliko srećnih znakova Zodijaka ovaj lunarni pritisak će biti uzbudljiv i inspirativan.

Blizanci

Stvari u vašem društvenom životu izgledaju obećavajuće, što je odlično, s obzirom na to da vam prijateljstva mnogo znače.

„Blizanci će moći da slušaju probleme svojih prijatelja, a da se previše ne upuste u dramu, a takođe mogu da pruže i neke korisne savete ako im neko zatraži. U stvari, postoji potencijal za Blizance da pronađu snagu kreativne inspiracije jednostavno gledajući nezgode koje drugi trpe tokom ovog punog meseca“, kaže čuveni astrolog Markuard.

Sve dok nastavite da se igrate posrednika i budete prijatelj koji je svima potreban, kroz ovaj pun Mesec ćete glatko ploviti. Kroz emocije ćete plivati kao olimpijac.

Strelac

Srećom, vi ste na pragu kreativnog obilja tokom ovog lunarnog perioda. Ova energija je sva u potrazi za blaženstvom i pronalaženju onoga što vam donosi zadovoljstvo.

„S obzirom na to da se Ovan i Strelac lepo igraju zajedno, velika je verovatnoća da će Strelac pronaći obnovljeni osećaj kreativnosti, strasti, a možda čak i novu romansu koja će se ostvariti“, kaže Markuard.

Iskoristite ovu dodatnu snagu koja uliva samopouzdanje i poverenje i provedite ovaj pun Mesec baveći se nečim kreativnim. I ne zaboravite, i ljubav ume da bude kreativna umetnost.

Vodolija

Pun mesec u Ovnu vas inspiriše da govorite svoju istinu, posebno sada kada je Merkur, planeta komunikacije, u direktnom hodu. Prirodno ste stimulisani intelektom i lukavim idejama i lakše ćete izraziti svoju nekonvencionalnost tokom ovog lunarnog perioda.

„Vodolije mogu doživeti neophodne promene u načinu razmišljanja tokom punog Meseca, što ih čini efikasnijim u komunikaciji. Mogućnosti putovanja bi se takođe mogle pojaviti, nudeći olakšanje od pojačane mentalne aktivnosti“, kaže Markuardt.

Iskoristite ovaj pun Mesec da sprovedete svoje divlje i neobične ideje u delo i možda isplanirate svoje sledeće putovanje. Po mogućstvu, ne sami.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli