Pitali smo deset žena u koju maskaru se kunu

Foto: Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

Nema ničega boljeg od dobre maskare - one koja vam istakne oči na pravi način i transformiše celo lice. Savršena maskara je osnova svake dobre kolekcije šminke, jer nam je nekada dovoljno da samo nju stavimo i izgledamo sveže i sređeno. Pitali smo deset "običnih" žena da nam daju svoju preporuku za vašu sledeću idealnu maskaru.

Žene dobro znaju da kod maskare često cena nije presudna za kvalitet. Nekada se iznenadite sa drogerijskim proizvodom, a nekada vas „investicija“ razočara – i suprotno.

Ponuda je nikad veća, a dobro znamo da je najbolje čuti iskustva iz prve ruke pre kupovine. Ipak, treba imati na umu da sve imamo različite trepavice i oblik očiju – mada se isplati probati neke od maskara o kojima su govorile žene koje smo anketirali.

Šta nam je deset žena reklo – u koju maskaru se kunu?

Marina (33)

„L’Oreal Bambi Eyes. Ne znam da li je trenutno najbolja na tržištu, ali se sećam kad se pojavila da sam se po prvi put osećala kao da posedujem trepavice. Pošto su mi trepavice duge, ali prave, sve ostale maskare izgledaju kao da ništa nisam stavila. Ali Bambi eyes stvarno odradi posao“.

Bojana (30)

„Maybeline Falsies Lash Lift – pristojna cena, najviše mi odgovara. Prirodno imam guste trepavice koje izduži i nekako složi, spoji zajedno. Lep volumen donjih i gornjih trepavica. Jedina mana što posle dužeg nošenja malo upada u podočnjake“.

Irena (40)

„Sad već dva puta zaredom nabavljam Yaemina maskaru. Prvo četkica je odlična, pravi trepavice i dužim i gušćim. Ne razmazuje se, ne prave se one čudne grudvice prilikom nanošenja. A još jedna stvar koju volim kod bilo koje maskare je ako je ambalaža ‘teška’ u ruci, nemam pojma zašto, ali s ovom je baš to slučaj“.

Sanja (22)

„Koristila sam Max Factor Divine Lashes i baš je dobra. Izvule trepavice do obrva i naglasi ih baš – ali je skupa“.

Mina (28)

„Essence Lash Princess False Lash Effect maskara koja toliko dobro radi svoj posao da je pre za veče i izlaske nego za neku ‘blaga šminka za posao’ situaciju“.

Ema (30)

„Benefit Bad Gal Gang – najbolje izvuče trepavice, imaju dobar volumen, a opet deluju prirodno“.

Saška (28)

„L’Oreal Million Lashes Gold maskara – to je prva sa kojom sam naučila da se ne izmažem sva, a traje dugo. Volim tu silikonsku jednostavnu četkicu, a i to što je tečna – tako da traje mnogo duže od ostalih. Otkako je izašla pa do sad – ostala sam joj verna“.

Teodora (25)

„Essence I Love Extreme – Crazy Volume. To je ona pink. Najbolji odnos cene i kvaliteta. Lepo izduži trepavice, ne lepe se jedna uz drugu“.

Katarina (28)

„Maybelline Lash Sensational – zato što ne ostavlja grudvice, lepo raščešlja trepavice i dovoljno je staviti dva sloja da otvori oko“.

Nevena (36)

„Art Deco Color & Care maskara sa tankom četkicom posebno mi čini trepavice dugim. Budu elegantne, tanke i dugačke. Ali, mana je što kratko traje“.

***

Bonus video: Dva načina da svoje obrve dovedete do savršenstva

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram