Dnevni horoskop za 19. 12: Lav da smanji zahteve

dnevni horoskop
Foto: AF archive / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 19. decembar 2020.

Ovan

Posao: Bitno je da danas ne preterujete sa prevelikim očekivanjima od saradnika, jer vam neki od njih mogu malo usporiti dan.

Ljubav: Mogli biste da promenite kruta pravila ponašanja i u dogovoru sa dragom osobom malo opustite atmosferu, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Protekli poslovni sastanak mogao bi negativno da utiče na vaše raspoloženje tokom ovog dana, i zato bi trebali da dobro razmislite o daljim koracima poslovne saradnje.

Ljubav: Osećaj nepoverenja koji vas prati kada su ljubavne relacije u pitanju najbolje ćete prevazići iskrenim razgovorom o svemu što vam nije po volji.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Blizanci

Posao: Budite pribrani i staloženi u situacijama koje bi vam mogle danas biti izuzetno stresne. Pomoć prijatelja i iskren savet bi vam dobrodošli.

Ljubav: Potrudite se da dragoj osobi stavite do znanja koliko je važno da u potpunosti prihvati vaše nove ideje.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Rak

Posao: Nemojte gajiti velike nade u nečija obećanja.jer nekada vredi i malo rizikovati. Oslonite se na svoju intuiciju.

Ljubav: Pokušajte da nađete balans između poslovnih i ljubavnih aktivnosti kako bi ublažili potencijalno nezadovoljstvo druge strane.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Budite pozitivi, inspirativni i pokažite želju za akcijom pred poslovnim saradnicima danas. Potrudite se da budete dovoljno jasni u stavovima da ne bilo previše pogrešnih tumačenja.

Ljubav: Nemojte preterivati u zahtevima prema vašoj dragoj osobi, već pokušajte da kanališete svoje emocije kako biste ublažili potencijalno nezadovoljstvo.

Zdravlje: Iskontrolišite krvni pritisak.

Pročitajte još:

Devica

Posao: Budite oprezni da ne napravite neku pogrešnu procenu i ne povučete pogrešne poteze. Pažljivo proveravajte sve informacije koje vam pristižu tokom ovog dana iz poslovnog okruženja.

Ljubav:.Bilo bi lepo da danas vreme posvetite zajedničkim temama i razradite neke sitne detalje vezano za buduće planove. Uživajte.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vaga

Posao: Uz malo podrške i bolju organizaciju Vage bi trebalo da izađu nekako na kraj sa brojnim obavezama.

Ljubav: Posvetite se opuštajućim i interesantnim temama. Pripadnici ovog sazvežđa najbolje umeju da naprave dobru atmosferu na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Stalo vam je da ostvarite širu poslovnu afirmaciju i da zadovoljite visoke kriterijume nadređenih. Danas biste mogli da očekujete pohvalu za uložen trud.

Ljubav: Iskoristite svoj svoj šarm kako biste inspirisali osobu koja vam već neko vreme privlači pažnju.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Strelac

Posao: Budite oprezni u poslovnoj komunikaicji tokom ovog dana i ne dozvolite da vam nameću određena pravila koja vam ne odgovaraju.

Ljubav: Potrudite se da prevaziđete neke škakljive situacije kroz koje prolazite iskrenim razgovorom bez krutog nametanja vaših stavova.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Jarac

Posao: Oslušnite malo poslovno okruženje, i pozabavite se proverom informacija koje vam mogu danas stizati od strane povreljivih saradnika.

Ljubav: Nema razloga da sumnjate u iskrena osećanja i naklonost koju vam pruža voljena osoba.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Vodolija

Posao: Vodolije će i ovog prvog dana vikenda biti u prvom planu kada je posao u pitanju, što će biti opšte primećeno u širem poslovnom okruženju.

Ljubav: Pozitivane vibracije stižu vam danas od osobe za koju ste zainteresovani, a vi se potrudite da se nađete u tom društvu pozitivnih ljudi.

Zdravlje: Potreban vam je balans između obaveza i odmora.

Ribe

Posao: Ribe su danas na dobrom putu da na neobičan način reše neke zamršene situacije, Ne treba da se suviše obazirete na komentare, svako ima pravo na svoje mišljenje i poslovnu kritiku.

Ljubav: Različite osobe privlačiće danas vašu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara vašoj trenutnoj inspiraciji i afinitetima. Ugodite sebi pre svega.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram