Dnevni horoskop za 19.11: Lav u potpunoj konfuziji u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: z03 / Zuma Press / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 19. novembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Konačno je pred Ovnovima dan za opuštenije delovanje, a samim tim i nesmetano privođenje kraju obaveza planiranih za ovu sedmicu. Bitno je da ne forsirate stvari previše.

Ljubav: Ukoliko ste spremni za iznenađenja, bar jedno vas očekuje danas na ljubavnom planu, a koje će vam rasterati sve sumnje.

Zdravlje: Budite umereni u konzumiranju omiljene hrane i pića.

Bik

Posao: Bikovi ovaj petak dočekuju potpuno iscrpljeni i željni predaha. Ništa bolje nije ni sa finansijama, ali i to će proći.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, prati vas utisak sputanosti. Kao da niste spremni tek tako da se prepustite i krenete sa nekom novom emotivnom pričom.

Zdravlje: Osetljivost grla, čuvajte se prehlade, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Možete dobiti neku nepovoljnu informaciju ili očekivati promenu u nekom dogovoru na koje definitivno nećete moći da utičete.

Ljubav: Moglo bi danas da vas zadesi iznenadno novo vrlo zanimljivo poznanstvo. Vredi potruditi se. Uživajte.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Budite spremni da se i danas ozbiljno i oberučke prihvatite posla, ali i izbegnete oštriju verbalnu komunikaciju po mogućstvu.

Ljubav: Nedostatak suptilne komunikacije najveći je problem u ovom trenutku. Potrebno je zajednički da se potrudite da poboljšate postojeći odnos.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla.

Lav

Posao: Ni energetski ni mentalno niste na optimumu snaga, pa danas nije poželjno da se pokreću nove profesionalne ideje i projekti, ma koliko se vi iz petnih žila trudili. Biće povoljnijih prilika za dokazivanje.

Ljubav: I dalje ste u fazi da niste načisto sa tim šta je to što u stvari želite i sa čime biste bili zadovoljni. Potrebno je još vremena da biste se vratili u formu i budete ono što jeste.

Zdravlje: Osim napetosti, nema ozbiljnijih upozorenja.

Devica

Posao: Danas bi vam i te kako dobro došla pomoć nekog od poslovnih saradnika od poverenja.

Ljubav: Slobodnim Devicama se nudi izbor više opcija, što od osoba koje zaista žele nešto ozbiljnije, što od onih koji bi da se malo zabave i dobro provedu. Izbor je svakako na vama.

Zdravlje: Boravite po mogućstvu više u prirodi, opuštajte se i krećite.

Vaga

Posao: Najviše vremena i pažnje tokom današnjih profesionalnih aktivnosti oduzeće vam sređivanje papira i poslovne dokumentacije, koja se prilično nakupila i na koju posebno treba obratiti pažnju jer su moguće nepravilnosti.

Ljubav: Vaši napori da se nametnete nekoj novoj simpatiji su svakako poželjni, ali nije najpovoljniji trenutak za ozbiljno ljubavno angažovanje.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Veliko angažovanje očekuje Škorpije i poslednjeg radnog dana u sedmici, pa se očekuje da se nametnete i smelo krenete ka zacrtanom cilju.

Ljubav: Ukoliko razmišljate o nedavno upoznatoj osobi, vreme je i za konkretne poteze. Uživajte.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Strelac

Posao: Poslednji radni dan u sedmici verovatno će nagovestiti novi talas poslovnih obaveza, koje očekuju većinu tipičnih Strelčeva u periodu koji dolazi.

Ljubav: Bar jedno prijatno ljubavno iznenađenje možete očekivati danas, prvenstveno od osobe koja vas duži period unazad čežnjivo posmatra.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Jarac

Posao: Moguće je da ćete danas odraditi i neki dodatni posao koji ćete odmah naplatiti. Samo napred.

Ljubav: Na polju partnerskih relacija za očekivati je da, sem prijatnih trenutaka sa voljenom osobom, ipak i pretresete par tema koje su vam veoma važne.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Pokušajte da se malo više angažujete na poslovima sa strane, ali vodite računa da sve bude po propisima.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni nema razloga da se ne pokrenete i negde izađete, mogli biste da očekujete nova fina poznanstva i uživate u flertu i dobroj zabavi.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Verovatno već imate dosta obaveza, a ovaj dan vam može doneti i dodatni poslovni teret, ali i podsećanje da konačno završite par stvari koje ste više puta odlagali.

Ljubav: Najtipičniji predstavnici Riba valjalo bi danas da sva potencijalna dešavanja u sferi ljubavnih odnosa odlože za kasnije, naravno, ako je to moguće.

Zdravlje: Opterećenost čula i sitnih kostiju mogu zadavati manje zdravstvene brige.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Maler dana