Četiri znaka koje će pomračenje Meseca blokirati u svemu

horoskop
Foto: Shutterstock

Pun Mesec 19. novembra započinje svoju poslednju sezonu pomračenja u 2021. godini, dok ulazi u tvrdoglavi zemaljski znak Bika. Ova lunarna pojava uz pomračenje Meseca donosi korenite i neočekivane promene za Zodijak. Spojte ove intenzivne vibracije sa praktičnom energijom Bika i dobićete dramatičnu igru natezanja konopa. Ako ste jedan od horoskopskih znakova koji su najviše pogođeni punim Mesecom u novembru, želećete da budete što spremniji za sve krivine i zaokrete kojima biste mogli da krenete, a koji vam se definitivno spremaju.

U astrologiji pun Mesec označava emocionalno napeto vreme i signalizira vreme za rad na našim najhitnijim zadacima i idejama. Pomračenje Meseca doliva ulje na vatru, podstičući prolazne promene i poremećaje u našoj svakodnevnoj rutini, pišu na sajtu Luftika.

Zato je moguće da ćete se osećati neprijatno dok se probijate kroz nove prepreke, ali nemojte još uvek da paničite. Ove promene su tu da vas izvuku iz vaše ljuske, a to nije uvek loša ili zastrašujuća stvar.

Bik

Ova intenzivna lunarna promena rasplamsava vašu kuću sopstvenog doživljaja, pa očekujte da ćete se suočiti sa monumentalnim pomacima na polju vaše samospoznaje. Kao fiksni znak, ne volite promene. Izazivaju vas van granica vašeg komfora. Bik može da očekuje da će njegovi najveći izazovi biti pred njim, kao i sav napredak koji je postigao, a koji zaslužuje i proslave i priznanje.

Razmislite o sopstvenoj slici i govoru tela, o svemu sa čim se odnedavno identifikujete i o novim perspektivama koje su nastale iz neprijatnih prepreka na putu ka sopstvenom uspehu i samospoznaji.

Lav

Ovo pomračenje ulazi u vaš javni život, ostavljajući vas posebno izloženim i ranjivim. Možda ćete osećati povećan pritisak na poslu ili u svom društvenom životu da se ponašate na određeni način ili da uklopite imidž da biste umirili druge.

Ovo pomračenje na najvišoj tački vaše natalne karte možete osećati veoma snažno jer potreba za iznenadnim preteranim radom i brigom za one oko sebe može vas dovesti do sagorevanja. Ovo vreme iskoristite za pronalaženje čvrstog uporišta u sebi i naterajte se da se ne oslanjate na druge da vas gurkaju okolo na mesta na koja treba da idete.

Škorpija

Vaši odnosi su u centru pažnje tokom ovog punog Meseca. Možda ćete doživeti da vaše bliske veze dožive neočekivane promene ili da se nađete u dubokoj projekciji vaših potreba u odnosima. Važno je za Škorpije da duboko razmisle o svojim vezama tokom ovog vremena i izazovima koji se pojavljuju u njima.

Ignorisanje obrazaca koji su nemarni ili štetni u odnosima samo će povećati patnju vašeg duha, zato se suočite sa njima direktno. Iskoristite ovo vreme da zagovarate sebe, svoje stavove i svoja iskustva, obezbeđujući da ljudi oko vas zaista mogu da vas podrže na način na koji vam je to potrebno.

Vodolija

Možda ćete se osećati ekstra sentimentalno tokom ovog punog Meseca dok otkrivate neotkrivene detalje iz svoje prošlosti. Pun Mesec se useljava u vašu kuću i privatni život, gurajući vas da očistite svoje utočište – bukvalno i figurativno. Vreme je da se negujete i obnavljate dok prelazite u novu fazu života.

Najverovatnije je da će Vodolije morati da se pomire sa delovima svog identiteta koji više ne pružaju stabilnu osnovu kako bi njihov duh bio slobodan. Ohrabrite sebe da dublje kopate i razmišljate o delovima svoje prošlosti za koje smatrate da i danas određuju vaše postupke.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli