Kako da razumete dete na osnovu njegovog horoskopskog znaka

Foto:Shutterstock

Ako je verovati da kosmos ima odgovore na sva pitanja, onda vam možda zvezde i horoskop mogu malo pomoći da kroz naredne redove bolje razumete svoje dete.

Ovan (21. mart – 20. april)

Ako ijedan znak ima neograničenu energiju, onda je to svakako ovan. On je i dosta svojeglav, tako da pokušajte na blag način da uvedete pravila i raspored koji bi trebalo da se poštuju, piše City magazin.

Foto:Shutterstock

Bik (21. april – 21. maj)

Bik je veoma nezavistan, i sve će želeti da uradi sam. Ovo je odlično, ali ako nešto nije onako kako je zamislio/zamislila, na površinu izbijaju tvrdoglavost i otpor. Tada morate biti pragmatični, i nastupiti sa puno ljubavi i razumevanja.

Foto:Shutterstock

Blizanci (22. maj – 21. jun)

Znatiželjni blizanci pravi su mali detektivi, stoga će njihova omiljena reč biti „zašto?”. Odgovorite im na što više pitanja, i pomozite da razumeju svet koji ih okružuje.

Foto:Shutterstock

Rak (22. jun – 22. jul)

Pun empatije, brige, i ljubavi za druge ljude, mali rak zna previše da brine. Zbog toga se dosta veže za roditelje, pa ga treba lagano navikavati da je sasvim u redu da ponekad bude sam, ali nikada usamljen.

Foto:Shutterstock

Lav (23. jul – 22. avgust)

Šarmantni lav voli da je uvek u centru pažnje, a kada se desi da nije tako, pristupiće malo dramatičnijem nastupu. Na vreme steknite poverenje svog lavića, kako biste mogli da ga urazumite onda kada je potrebno.

Foto:Shutterstock

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Praktična po prirodi, devica voli da se drži navika i tačnog rasporeda. Ako je vaše dete ovog znaka, nemojte se začuditi u slučaju da se pobuni onda kada se nešto dešava mimo uobičajenih tokova. Treba objasniti da nije sve uvek predvidivo.

Foto:Shutterstock

Vaga (23. septembar – 23. oktobar)

Druželjubiva vaga neće imati problem da stekne prijatelje. Mali problem je u tome što svima veruje i što je uvek otvorena, a to se nažalost u nekim slučajevima pokaže kao greška. Vremenom će naučiti na koga zaista može da se osloni.

Foto:Shutterstock

Škorpija (24. oktobar – 22. novembar)

Ovaj misteriozni znak odmalena pokazuje svoju individualnost. Odlično se zabavlja i sa drugima i sa sobom. Ponekad može biti posesivan u vezi sa određenom osobom ili nekom stvari, pa mu treba dati do znanja da bude fleksibilniji.

Foto:Shutterstock

Strelac (23. novembar – 21. decembar)

U principu, strelac je znak koji će uvek ostati mladog duha. Zato on uživa u svom detinjstvu, igranju, i istraživanju. Teško će prihvatiti reč „ne”, te treba biti strpljiv i uložiti vreme kako bi se dete ovog znaka malo primirilo.

Foto:Shutterstock

Jarac (22. decembar – 20. januar)

Kako jarac ima tendenciju da bude ambiciozan i fokusiran na cilj, tako će kao dete uvek gledati da progura svoje ideje i namere. Malo discipline nije naodmet, ali nikako u meri koja bi ugrozila njegovu prirodnu potrebu za uspehom.

Foto:Shutterstock

Vodolija (21. januar –19. februar)

Pošto je vodolija veoma mudar i znatiželjan znak, verovatno je da će vam dete neprekidno postavljati pitanja. To nekada zna da bude iscrpljujuće, ali vi budite strpljivi. Ovaj znak voli da sluša i uči, pa ćete se preko toga povezati.

Foto:Shutterstock

Ribe (20. februar – 20. mart)

Kao veliki kreativci i sanjari, ribe ponekad znaju da budu asocijalne. Bez brige, to će proći kako budu odrastali, pa ako vaše dete više želi da crta nego da se igra u parku, slobodno mu dozvolite.

Foto:Shutterstock