Dnevni horoskop za 18. 11: Ovan da smiri strasti u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 18. novembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Još jedan naporan radni dan nalazi se pred Ovnovima. Razilaženje u stavovima i nesporazumi za saradnicima mogu vam dodatno zakomplikovati poslovnu situaciju.

Ljubav: Potrudite se da izbegnete duge razgovore i nepotrebne rasprave sa dragom osobom. Smirite strasti.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog dela, bolovi u nogama.

Bik

Posao: Relativno male prepreke na poslovnom polju Bikovima danas mogu izgledati bar duplo veće. Bitno je da ih – možda teže i sporije – ipak savladate i nastavite dalje.

Ljubav: Danas nije preporučljivo da forsiranom pričom dodatno komplikuje situaciju.

Zdravlje: Pad energije, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Nije loš dan za one Blizance koji su zadovoljni aktuelnom poslovnom pozicijom, ali za one druge nije najpovoljnije vreme da pokrećete inicijativu za promene iako bi to vrlo rado uradili.

Ljubav: Povedite računa o manjim ili većim disonantnim tonovima koji se pojavljuju u vašem odnosu sa dragom osobom. Danas bi bilo dobro da ništa ne forsirate.

Zdravlje: Potrebno je da napravite balans između odmora i obaveza.

Rak

Posao: Nervoza zbog osećaja da ste u nekakvom kontraritmu danas može biti dodatno pojačana kritičkim komentarima na račun vaše profesionalnosti. Ne uzbuđujte se previše.

Ljubav: Manje-više stabilna situacija na vašem ljubavnom polju trebalo bi da takva ostane do kraja dana. Potrudite se da izbegnete manju raspravu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Lav

Posao: Dosta takta u komunikaciji sa saradnicima, napora i energije biće vam potrebno danas kako biste uspeli da bar deo zamišljenog realizujete onako kako vi želite.

Ljubav: Ovaj dan traži dosta strpljenja i promišljanja, ukoliko ne želite da se neke fine situacije u najavi ne pretvore u višestruke razloge za ljubavne brige.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Iako za Device danas nema nepremostivih profesionalnih prepreka, ipak obratite pažnju na neku verbalnu smicalicu zavidnih i ljubomornih iz poslovnog okruženja.

Ljubav: Neka otvorena pitanja koja vas možda opterećuju i izazivaju sumnju danas bi mogla da dobiju odgovore.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.

Vaga

Posao: Ako ste namerili da danas sredite zaostale radne obaveze, imaćete dobre uslove za to. Za pokretanje novih ideja sačekajte povoljnije okolnosti.

Ljubav: Određene sumnje ili nezadovoljstvo koje sećate na emotivnom planu treba preispitati, pronaći uzroke, pa tek onda reagovati.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Ukoliko ste našli pravi balans između postojećih okolnosti i lične želje da pokrenete krupne poslovne promene, danas biste sve to mogli da pokrenete u pravom smeru.

Ljubav: Nije baš najpovoljniji dan za neke kapitalno velike ljubavne planove i konkretne akcije. Malo taktiziranja može dati bolje rezultate.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Naizgled miran radni dan može se okrenuti naglavačke zbog vašeg propusta ili propusta najbližih saradnika u sferi organizacije ili nesporazuma oko tehničkih detalja.

Ljubav: Vaše raspoloženje i motivacija neće biti danas na nivou za konkretne ljubavne akcije. Kratak flert, neobavezan razgovor najviši su dometi koje možete da očekujete.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Jarac

Posao: Nešto mirnija situacija na profesionalnom polju očekuje vas u odnosu na prethodne dane. Ipak, još uvek nije vreme za opuštanje.

Ljubav: Iako ste zbog ličnih problema zabrinuti, trudite se da to ne utiče na komunikaciju i bliskost sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: I ovaj dan vam ne dozvoljava da napravite plan, da imate rutinu, da organizujete sebe na najbolji način. Šta je tu je, nekako ćete se već snaći, uz manje-više potrošene energije i živaca.

Ljubav: Iako vas možda očekuju kritike sa druge strane, ni vi nećete ostati ravnodušni. Nemojte samo zbog sitnica praviti dramu.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Ribe

Posao: Bez bitnijih promena u odnosu na prethodni dan. Budite strpljivi i potrudite se da ne zaostanete suviše sa tekućim obavezama.

Ljubav: Ovaj dan nije baš najpovoljniji da zablistate u sferi ljubavi, već je mnogo realnije da se zadržite na nivou aktuelnih partnerskih odnosa.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život