Pet horoskopskih znakova čije raspoloženje najviše varira

Foto: Shutterstock

Potpuno je normalno da se ponekad nađete u fazi u kojoj vaše raspoloženje varira iz jedne krajnosti u drugu. Od jakog osećaja euforije u jednom trenutku do potpunog nezadovoljstva i tuge već u sledećem. Neki horoskopski znaci skloniji su ovim čestim promenama raspoloženja od drugih, pa se često mogu nazvati i „nepredvidivi”. Ostanite sa nama i u narednim redovima da biste otkrili koji su.

Blizanci

Blizanci imaju zapisane promene raspoloženja u njihovoj izvornoj prirodi. Oni se ponašaju onako kako se osećaju i kako žele u datom trenutku, potpuno neopterećeni. S druge strane, kada ih nešto uzbudi ili naljuti, moraju to odmah da reše, tako da su njihove poruke ljutnje ili pojačanog entuzijazma vrlo česte. Ipak, već sledećeg trenutka su negde drugde, tako da ne brinu previše o posledicama svojih oscilirajućih emotivnih stanja, piše City Magazine.

Foto: Shutterstock

Rak

Rakovi su veoma osetljivi na sve stimulanse. Kako sami, tako i spolja. Često se nalaze u situaciji da su veoma srećni, a onda im nešto zasmeta, i u trenu jedna sitnica može da im pokvari dan i da ih odvede u loše raspoloženje. U velikoj meri osciluju, posebno na emotivnom planu. Mnogo puta se, bez ikakvog razloga, transformišu iz najnežnije i najtoplije osobe u dosadnu i ogorčenu osobu koju sve uznemirava. Kod žena rakova oscilacija je obično povezana i sa hormonima, a naravno i sa Mesecom, koji na njih utiče intenzivnije nego na druge znakove.

Škorpija

Ekstremne reakcije su uobičajene za škorpije, jer je to način da privuku pažnju. Kada im je žao zbog nekog svog postupka, u jednom trenutku kajanja će se iskreno izviniti, ali u sledećem će biti bez ikoga da ih ponovo izazove na sarkastični dvoboj. Takođe osciluju iz faze kada njihova strast i entuzijazam po nekom pitanju rastu, a zatim naglo padaju. Takođe, često brzo i ishitreno donesu važnu odluku, a onda se predomisle u poslednjem trenutku. Njihove reakcije su najburnije kada neko uvredi ili povredi drugu osobu – tada se u trenutku nađu pred eksplozijom.

Strelac

Iako je poznato da su strelci večiti optimisti, oni su takođe skloni i velikim promenama raspoloženja. Puni želje za avanturom, stalno kuju planove koje, naravno, predlažu prijateljima dok se osećaju euforično i poletno. No, sledećeg trenutka, kada se više ne osećaju toliko uzbuđeno, mogu reagovati negativno i nezainteresovano, te ostaviti sagovornika u velikoj nedoumici. Mogu da otkažu sastanak bez razloga, iako nakon nekog vremena obično zažale zbog toga.

Foto: Shutterstock

Ribe

Ribe su svesne promena raspoloženja, jer su bogato obdarene najširim spektrom emocija. Čak i kada su pune energije i dobro raspoložene, ako osete loš signal ili lošu vibraciju, njihovo raspoloženje u trenu može da se pretvori iz pozitivnog u negativno. Takođe osciluju i na emotivnom planu, gde su u jednom trenutku otvoreni i voljni, a već u sledećem hladni i nepristupačni. Kada se suoče sa bolom i pritiskom, obično promene raspoloženje jer žele da se motivišu iznutra, ali ne uspevaju uvek. U svojim jakim oscilacijama često kažu stvari zbog kojih se kasnije obično kaju.

 

***

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli