Dnevni horoskop za 16. 11: Ovan da se čuva ljubomornih scena

dnevni horoskop
Foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za utorak 16. novembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Postoji mogućnost nesporazuma ili nejasnih situacija, pa pre nego što odreagujete, pokušajte da prvo sa saradnicima raščistite stvari na miran način.

Ljubav: Pokušajte da ljubomorne komentare ostavite po strani. Samo ćete uneti dodatno nervozu i neraspoloženje u vaš ljubavni život.

Zdravlje: Budite što više u pokretu.

Bik

Posao: Nervoza i pritisak u odnosima sa poslovnim saradnicima mogli bi biti prilično intenzivni, a samim tim i iscrpljujući po vas.

Ljubav: Evo prilike da se danas posvetite vašoj dragoj osobi i iznesete neke svoje stavove i očekivanja. Nemojte se samo podsećati detalja iz prošlosti, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Blizanci

Posao: Postoji mogućnost da u postojećim dogovorima i ugovorima dođe do nekih nedefinisanih situacija i poteza, nekih vrsta pokušaja manipulacije sa druge strane, zato budite posebno oprezni.

Ljubav: Kod vas je prisutna nervoza, ali se trudite da se to ne odrazi na odnos sa emotivnim partnerom.

Zdravlje: Napetost, dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Nije isključeno da se ovog dana bavite greškama i propustima koje su napravili vaši bliski saradnici, a na vama je da sve to sredite.

Ljubav: Fokus bi valjalo da usmerite na dragu osobu jer se oseća zapostavljeno, a vi to ni ne primećujete.

Zdravlje: Radite na jačanju imuniteta.

Lav

Posao: Nesuglasice i problemi u komunikaciji sa saradnicima biće prisutni tokom ovog utorka. Na vama je da pronađete najbolju taktiku da postojeće probleme rešite, što će vam oduzeti mnogo energije i vremena.

Ljubav: Vaše promene ponašanja i povremena odsutnost imaće uticaj na dosta lošiju partnersku komunikaciju. Ozbiljno se pozabavite time pre nego što bude kasno.

Zdravlje: Psihofizički umor. Dovoljno se odmarajte, relaksirajte.

Devica

Posao: Trudite se da budete koncentrisani ako radite sa važnim dokumentima. Dobro proučite svaki papir, svaku informaciju ili predlog koji stigne do vas.

Ljubav: Trebalo bi prvo otvoreno da porazgovarate pre nego što pokrenete lavinu ljubomornih komentara na račun druge strane.

Zdravlje: Stres, napetost.

Vaga

Posao: Dosta prilagođavanja i promene postojećeg načina rada mogli biste danas da očekujete na poslovnom planu. Iako vam to neće odgovarati, pokušajte da prođete sa što manje nerviranja.

Ljubav: Vaše podsvesne sumnje mogle bi vas dovesti do razmirica većeg obima. Dobro razmislite pre nego što ih iznesete pred dragu osobu.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Dosta zahtevan i prepun obaveza danje pred Škorpijama, što ne znači ništa loše, naprotiv. Neke stvari bi već trebalo da su počele da se razvijaju onako kako vi želite.

Ljubav: Nije povoljan dan da rešavate dileme i sumnje koje vas muče na ljubavnom planu. Pokušajte da iskontrolišete ljubomorne nastupe.

Zdravlje: Čuvajte se povreda oštrim predmetima.

Strelac

Posao: Očekuje vas dosta napetosti u odnosima sa saradnicima, posebno ukoliko imate posla sa ispravljanjem grešaka i propusta. Pokušajte da se što manje nervirate.

Ljubav: Iako su moguća nova poznanstva i neka fina komunikacija, flert, nije povoljan trenutak da se upuštate u ozbiljniju ljubavnu priču.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Jarac

Posao: Još jedan dan je pred Jarčevima gde se očekuje maksimalna angažovanost i posvećenost obavezama jer neke stvari možda neće ići tokom na koji ste inače navikli, a rokovi vas ograničavaju.

Ljubav: Pokušajte da ne prenosite nervozu sa posla na ljubavnu sferu. Nemojte pokvariti inače dobre i stabilne odnose sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Postoji mogućnosti da napravite grešku ili neki veći propust, pa je savet da korak po korak rešavate se po jedne obaveze na kvalitetan način, nego da svaštarite, pa da na kraju ne realizujete ništa.

Ljubav: Ukoliko imate nedoumice ili vas muče neke dileme, ne dozvolite da za to saznaju svi iz vašeg bliskog okruženja.

Zdravlje: Mogući problemi sa probavnim traktom. Smanjite napetost i nervozu.

Ribe

Posao: Ribe bi danas mogle da se nalaze u nekom kontraritmu. Taman mislite da ste jedno završili, ono vas neke sitnice vrate korak unazad. Ne nervirajte se previše, dajte sve od sebe. Na neke situacije ne možemo mnogo uticati.

Ljubav: Ovih dana ljudi oko vas će se više baviti vašim odnosom nego vi i vaša draga osoba. Potrudite se da ne dozvolite mešanje sa strane u vaše intimne stvari.

Zdravlje: Pad energije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Levoruki ljudi