Dnevni horoskop za 14. 11: Ovnu mir remeti stara ljubav

dnevni horoskop
Foto: Juan Sharma/Bruja, PacificCoastN / Pacific coast news / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 14. novembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Umesto forsiranja, možda bi danas najbolje bilo da se oslonite i prepustite najvažnije konce u ruke osobi od poverenja.

Ljubav: Nedeljnu opuštenu atmosferu mogao bi da makar malo poremeti neočekivani poziv ili susret sa osobom iz vaše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Bik

Posao: Relativno miran dan Bikovi bi mogli da iskoriste za proveru i završetak poneke zaostale obaveze, a ostatak vremena provedu u druženju sa prijateljima.

Ljubav: Makar nekoliko opuštenih trenutaka i vremena posvećenog ljubavnim dešavanjima mogu vam doneti danas više pozitivnih stvari za budući period.

Zdravlje: Vrlo dobro, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Poslednji dan vikenda donosi Blizancima više situacija za uživanje i relaksaciju, uz podsećanje da ne ostavljate poslovne pripreme baš za poslednji čas.

Ljubav: Na ljubavnom planu po svoj prilici trebalo bi maksimalno da se posvetite voljenoj osobi i uživate u finim zajedničkim momentima.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Uobičajen, opušten dan bez nekih opterećenja očekuje Rakove. Lagano se pripremajte za narednu radnu sedmicu.

Ljubav: Prijao bi vam neki kraći put, izlet, boravak na otvorenom. Samo je potrebno da se malo potrudite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Možda ne bude išlo danas sve onako kako ste planirali, pa je savet da se zbog toga ne nervirate previše.

Ljubav: Previše razmišljanja i sporo reagovanje na novonastalo ljubavno iskušenje nisu poželjni. Napravite konkretan potez i saznaćete na čemu ste.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Devica

Posao: Današnji dan Device bi trebalo da iskoriste da predahnu od obaveza i malo više se posvete sebi i odmoru.

Ljubav: Solidan je dan da danas otvorenim razgovorom sa dragom osobom razrešite potencijalne sumnje koje vas opterećuju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Proverite da vam koja sitnica ili obaveza nije ostala nezavršena iz prošlog perioda kako biste izbegli potencijalno skupo plaćanje grešaka.

Ljubav: Budite realni kada je u pitanju donošenje nekih bitnih odluka kako ne biste naišli na otpor i kritike drage osobe.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Evo jednog uobičajenog, prosečnog dana što se profesionalnih obaveza tiče za većinu tipičnih Škorpija. Posvetite se omiljenom hobiju ili pak nekoj rekreativnoj aktivnosti.

Ljubav: Nedavno ostvareno novo poznanstvo uglavnom preokupira vašu pažnju u sferi ljubavi, a danas je vrlo verovatno novo poznanstvo sa još jednom veoma interesantnom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Ukoliko imate baš nešto neophodno da završite, onda nema odlaganja, ali ako nije toliko urgentno, odvojte dovoljno vremena za odmor i opuštanje.

Ljubav: Solidni su aspekti ukoliko ste osmislili neki konkretan potez u vašem ljubavnom životu. Samo napred.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Racionalizacijom obaveza i vrednim radom Jarčevi uglavnom stižu do zacrtanih ciljeva bez većih problema. Moguć je kraći put.

Ljubav: Nije realno očekivati neke bitnije promene na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana. Trebalo bi da je sve na zadovoljavajućem nivou.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Razmislite o pokretanju nekih ideja iz prošlosti. Mogle bi vam se isplatiti u narednom poslovnom periodu.

Ljubav: Trebalo bi da neke stvari danas mnogo bolje funkcionišu na vašem ljubavnom planu. Potrebno je samo da se dovoljno opustite i ne razmišljate suviše.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Pozitivno razmišljanje i motivisanost daje vam solidnu osnovu da sve današnje obaveze uspešno završite, bez većih poteškoća i kašnjenja.

Ljubav: Ukoliko ste ostavili sve repove iz prošlosti iza sebe, konačno je vreme da povučete bar jedan konkretan potez.

Zdravlje: Odlično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Levoruki ljudi