Koje ljubavne peripetije te čekaju zbog Venere u znaku Jarca

horoskop
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Venera, planeta ljubavi, zadovoljstva, novca i dobitaka, uplovila je 5. novembra u Saturnovu kuću, znak prizemnog, hladnog i vernog Jarca. Nema sumnje da će ljubavni odnosi sve do 6. marta, sa posebnim naglaskom na period do sredine decembra dobiti na kvalitetu, ozbiljnosti, trajnosti, postojanosti. To će mnogim znacima doneti podizanje veze na viši nivo, kroz veridbu ili, recimo, zajednički život, ali i brojne peripretije.

Astrolog Vukašin Stošić na svojoj Instagram strani Astrovuk rado deli tajne Zodijaka, a sada za Zadovoljnu otkriva šta nas čeka tokom boravka Venere u znaku Jarca.

Kako najavljuje Astrovuk, svaki znak zasebno će biti nagrađen ukoliko bude bio dosledan i istrajan u realizaciji svojih planova. Ambicije i karijerni zaleti dobijaju svoj puni potencijal, te je idealno vreme za promenu posla, rast finansija, kao i rizik koji donosi efikasne rezultate. Sada se sve radi promišljeno, a trud se isplaćuje.

Ovan

Sledi vam napredak u poslu ukoliko ne budete srljali.

Strast doživljava vrhunac, ali energiju treba racionalnije da trošite.

Bik

Plenite šarmom i željom da iskristališete ljubavni život. Moguća je i veridba, a tu je i mogućnost pomirenja, bliskosti ili vraćanje i unapređivanje veze koja je zapostavljena.

Očekujte i finansijski dobitak do kraja godine.

Blizanci

Vi ćete se uozbiljiti, a ta ozbiljnost će vam pomoći da prevladate mnoge krizne situacije. Nađite dobar plan, ne budite lenji. Isplatiće vam se.

Rak

Diplomatijom i uz kompromise rešićete sve nedoumice sa partnerom. Imate sjajne mogućnosti za partnerska i poslovna udruživanja, kao i ulazak u brak ili ostvarenje zajedničkog života sa partnerom.

Lav

Moguća je ljubav i simpatija kroz posao, ali i sjajno vreme za promenu posla i samu reorganizaciju rada.

Devica

Posvetite se vašim hobijima, stvarima koje vas inspirišu. Vi se sasvim iznenada možete zaljubiti, ali samo ukoliko dozvolite nekome novom da uđe u vaš život. Opustite se i prepustite.

Vaga

Sledi vam rešavanje porodičnih nedoumica, kao i više bliskosti sa ukućanima. Tu je i mogućnost razvitka privatnog biznisa.

Škorpija

Posvetite se edukaciji, sticanju novih veština. Sjajan je period za upis kurseva ili upis stranog jezika. Biće i druženja sa prijateljima i iznenađenja sa njihove strane.

Strelac

Okrenućete se finansijama, investiranju, porodičnoj sigurnosti. Odličan je period za preporod finansija, kao i pametna ulaganja koja donose profit u budućnosti.

U ljubavi igrate na sigurnu kartu, te očekujte više bliskosti sa svojim partnerom.

Jarac

Ovo je period kada život treba da preuzmete u svoje ruke.

Došlo je vaših pet minuta da zasijate. Očekujte srećne prilike i promene kako u poslu, tako i u ljubavi. Sve zavisi od vas.

Vodolija

Okrenućete se sebi i pouzdanim ljudima. Biće vam potrebno više sna, odmora, regeneracije da biste napunili baterije i bili spremni za nove poduhvate.

Moguć je ulazak u tajnu vezu za koju će biti potrebno uvideti da li ima osnova da traje i obelodani se.

Ribe

Dolaze vam novi planovi, vizije, ciljevi, kao i prijatelji.

Očekujte pojačane društvene kontakte, zanimljive i opuštene susrete, pomoć prijatelja, kao i potencijal da odnos koji krene kroz druženje preraste spontano i u ozbiljnu ljubav.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Levoruki ljudi