Dnevni horoskop za 11. 2: Raka u ljubavi čekaju komplikacije

dnevni horoskop
Foto: LAURENTVU/TAAMALLAH / Sipa Press / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 11. februar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Vrlo povoljan dan za odličan završetak radne sedmice nalazi se pred osobama rođenim u znaku Ovna. Ne žurite sa idejama za nove poslovne projekte.

Ljubav: Tipični predstavnici imaće danas odlične predispozicije da dosta kvalitetnog vremena provedu sa voljenom osobom. Uživajte.

Zdravlje: Unosite više vitamina.

Bik

Posao: Poslednjeg dana u radnoj sedmici Bikovi bi trebalo da budu opušteniji nego inače, iako nije isključeno da vas iznervira neko od poslovnih saradnika koji kasne sa izvršavanjem svog dela obaveza.

Ljubav: Od nekoliko veoma zanimljivih poznanstava koja se mogu dogoditi u sferi ljubavi tokom ovog dana, posebnu pažnju mogla bi da vam privuče osoba dosta mlađa od vas.

Zdravlje: Moguće manje respiratorne tegobe.

Blizanci

Posao: Kraj radne sedmice većina Blizanaca dočekuje veoma zadovoljna, sa ostvarenim rezultatima iznad proseka na polju profesionalnih delatnosti.

Ljubav: Potencijalna dešavanja tokom ovog petka u sferi ljubavnih odnosa uglavnom bi trebalo da budu u granicama već uobičajenog i poznatog.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Najveći deo profesionalnih obaveza Rakovi tokom ovog petka mogu obaviti bez većih problema, ali verovatno nešto sporije od očekivanog. Vodite računa o dokumentaciji.

Ljubav: Pokušajte hladne glave da sagledate one detalje koji komplikuju odnos sa dragom osobom.

Zdravlje: Prijala bi vam šetnja, fizička aktivnost.

Lav

Posao: Kraj radne sedmice većini Lavova mogao bi da donese vrlo zanimljivu poslovnu priliku, bilo da napreduju na već započetom projektu, bilo da pokrenu nešto sasvim novo. Posebno je naglašeno inostranstvo.

Ljubav: Ovo nije povoljan dan za ishitrene i brzoplete odluke u sferi ljubavi. Obratite pažnju da vas neočekivane okolnosti neplanirano izvedu iz takta.

Zdravlje: Osetljivost sitnih kostiju i zglobova.

Devica

Posao: Astrološki aspekti najavljuju veoma dobru klimu da tipične Device i danas budu profesionalno uspešne i praktične, što bi moglo da bude primećeno i nagrađeno pohvalama od autoriteta.

Ljubav: Današnje okolnosti u sferi ljubavi mogu vam i te kako prijati, pre svega ukoliko ste otvorenog srca i spremni za nova poznanstva.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Posle napornih nekoliko dana evo jednog dana da Vage malo uspore. Privodite kraju započeto, ne ostavljajte za neki drugi dan.

Ljubav: Možda bi najbolje bilo da važne odluke na bilo koji način preskočite i da se pozabavite samo tekućom ljubavnom problematikom.

Zdravlje: Sasvim solidno, piše Astroputnik.

Škorpija

Posao: Kraj radne sedmice za tipične predstavnike Škorpija mogao bi da označi završetak jednog dosta povoljnog i uspešnog poslovnog ciklusa.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje drage osobe može vam biti iritirajuće, pa bi trebalo da pokažete više razumevanja i smanjite očekivanja.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Strelac

Posao: Ukoliko smanjite nerealno velika očekivanja, manje ćete truda i energije potrošiti, a samim tim i bezbolnije proći kroz ovaj period koji vam i nije baš najbolje astrološki naklonjen.

Ljubav: Dosta toga kada je u pitanju dalji razvoj situacije zavisi od vas i od vaše procene. Ne dozvolite sebi donošenje ishitrenih poteza.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Jarac

Posao: Potencijalno vrlo dobar dan očekuje tipične Jarčeve. Ipak, nemojte preterivati, naročito kada su fizička opterećenja u pitanju i očekivanja da sve dogovoreno realizujete odmah, na prvu loptu.

Ljubav: Ovaj dan trebalo bi da bude jedan od boljih za sve vaše iskrene namere i konkretne poteze koje želite da povučete prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vodolija

Posao: Još jedan vrlo dobar radni dan je pred Vodolijama. Samo budite racionalni sa radnom energijom jer želje i namere mogu biti često iznad objektivnih mogućnosti u datom trenutku.

Ljubav: Provod i uživanje u flertu i avanturama bez obaveza neće izostajati na ljubavnom planu ovog dana većini slobodnih predstavnika. Uživajte.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Ribe

Posao: Iako je realno očekivati i neki veći profesionalni zaokret, tipične Ribe danas će imati vrlo dobar dan za preciziranje detalja novih poslovnih projekata.

Ljubav: Potrudite se da budete maksimalno opušteni u komunikaciji sa novom simpatijom. Očekuje vas dosta pozitivnih novih informacija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram