Poklonila je mužu trojku i tokom seksa doživela otkrovenje

Foto: TikTok/raising2activists

Žena i majka dvoje dece želela je svom mužu za rođendan da pripremi veliko iznenađenje i organizuje seks utroje. Ne samo da je uspela u tome, nego je i njen život dobio iznenađujući obrt.

Tereza Rouz organizovala je i poklonila trojku svom mužu za rođendan, a nije bila ni svesna da će je to navesti do otkrovenja je lezbejka – te da se razvede od njega i započne vezu sa ženom tri nedelje kasnije.

Ova 36-godišnjakinja i sama je priznala da je uvek bila nesrećna u braku, ali nije znala zašto. Zatim, nakon što je imala trojku sa suprugom i drugom ženom 2020. godine, otkrila je šta joj nedostaje.

„Doživevši tu intimnu interakciju sa ženom po prvi put, fizička i emocionalna dubina su bile [tako intenzivne]“, rekla je za Njujorkpost tokom nedavnog intervjua.

„Bio sam sam u fazonu: ‘O moj Bože, ovo je ono što je nedostajalo’ Nakon što sam bila sa tom ženom, rekala sam sebi: ‘Zato sam bila tako nesrećna u svom braku.’“

Istakla je da je njen odnos sa mužem bio emocionalno neispunjen i plitak u poređenju sa njenom vezom za ženom.

Rouz je odrasla u veoma katoličkoj porodici i rekla je da su joj od malih nogu govorili da ‘svi gejevi idu u pakao.’ Njeno strogo vaspitanje nateralo ju je da krije svoja osećanja prema ženama, sve dok ih više nije mogla poricati.

@raising2activists #comingout #wlw #lesbiantiktok🌈 #lesbiansoftiktok🏳️‍🌈 #lesbian #gaygirls #girlswhokissgirls #gaypride #lgbtq #alphabetmafia #fypシ #pride #🏳️‍🌈 ♬ You Brussle sprout - Anneli

Nažalost, Rouzin suprug – koji nije imenovan zbog privatnosti – nije joj pružio podršku kada mu je rekla za svoje otkriće o sebi, a naglasila je da je ‘postao jako gadan’ i da ju je izneverio zajedno sa njenim ‘veoma konzervativnim’ roditeljima, kao i njihovim zajedničkim prijateljima i grupom za proučavanje Biblije.

Mnogi od njenih najmilijih nisu dobro prihvatili tu vest, što je Rouz odvelo na veoma mračni put – sa mamom dvoje dece koja je priznala da je razmišljala o samoubistvu.

@raising2activists #latebloominglesbian #boymom #latebloominglesbian🌈 #wlw #lesbian #gaymoms #lesbianmom #comingout ♬ Drilla - liverpoolfans.com

Međutim, tada je upoznala Žaki – kojoj pripisuje da joj je spasila život. Zajedno su već više od godinu dana, a od tada su se preselili iz Kalifornije u Oregon da zajedno odgajaju Rouzine sinove – koji imaju šest i osam godina.

Rouz više ne razgovara ni sa jednim od svojih roditelja i sada se identifikuje kao ateista.

@raising2activists Reply to @el_borifro #wlw #wlwcouple #lesbian #lesbiansoftiktok #femmelesbian #lesbiancouple #gaygirls #🏳️‍🌈 ♬ So Many ppl have use this sound omg - 💞Love y’all 💞

Često objavljuje video zapise o svom putovanju na TikTok-u pod korisničkim imenom @Raising2Activists, gde je stekla više od 100.000 pratilaca.

„Tako je slobodno konačno živeti autentično“, zaključila je ona, prenosi DailyMail.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram