Horoskopski znak u kojem se rađaju ubedljivo najbolji muževi

Foto: John MACDOUGALL / AFP / Profimedia

Partnera ne biramo prema horoskopu, ali astolozi ipak imaju svoje mišljenje o tome koji znak krase osobine koje bi svako poželeo kod muža. Jedan horoskopski znak se izdvaja kao idealni astro suprug.

U pitanju su muškarci rođeni u znaku Bika, piše Your Tango.

Muškarac Bik je „savršen materijal“ za muža jer je odan. Kada se zaljubi u vas, to će biti doživotno, prema astrolozima.

Čak i ako je ponekad teško održavati vezu, on neće posustati. Zna koliko je važno biti lojalan i neće to pokvariti.

Njegov moral mu to jednostavno ne bi dozvolio. On je tip verne osobe koja bi svake nedelje išla sa vama na neki događaj koji mu se lično ne sviđa.

Nikada nećete morati da strepite da li će vas izneveriti. Muž Bik mrzi da razočara ljude koje voli.

Foto: Shutterstock

Disciplinovan i pun ljubavi, Bik će se pobrinuti da njegova deca i žena žive u udobnosti i da uživaju u svemu što život može da ponudi.

Kada je u braku, muškarac Bik je veoma odgovoran i hrabar, što znači da bi mirno i graciozno prihvata svaki izazov vezan za porodični život.

Bik nije tip osobe koja se tako lako razvodi, ali mu je potreban partner koji može da ga zadovolji sa seksualne tačke gledišta, jer ima visok libido.

Muškarac Bik je najprivrženiji, najromantičniji, odani i strpljivi muž. Štaviše, on je senzualan i pouzdan.

Njegova misija je da stimuliše sva svoja čula i da uživa u svemu što je lepo. Stoga se lako prepušta osećanjima, hrani i seksu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram