Dnevni horoskop za 13. 8: Rak gubi sve živce u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Startraks Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za petak 13. avgust 2021. godine.

Ovan

Posao: Kraj radne sedmice većina osoba rođenih u znaku Ovna trebalo bi da dočeka u odličnom raspoloženju i zadovoljni zbog uspešno obavljenih profesionalnih zadataka.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, ovaj dan nosi u najavi prijatan i uzbudljiv vikend.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Poslednji radni dan u sedmici tipični predstavnici astrološkog znaka Bika dočekuju sa poprilično ispražnjenim baterijama, željno iščekujući preko potreban odmor.

Ljubav: Bez obzira koliko malo energije vam je ostalo, potrudite se da pronađete rezervu i usmerite je ka voljenoj osobi i lepim zajedničkim trenucima sa njom.

Zdravlje: Umereno konzumirajte vašu omiljenu hranu i pića.

Blizanci

Posao: Najveći broj pripadnika ovog sazvežđa danas može imati solidne profesionalne rezultate, ali i prilično dobru saradnju u sferi poslovne komunikacije.

Ljubav: Tokom ovog petka tipična blizanačka brzopletost u donošenju zaključaka mogla bi da vam malčice zakomplikuje polje partnerskih odnosa.

Zdravlje: Obratite pažnju na sitne kosti.

Rak

Posao: Uprkos želji da najvažnije poslovne konce drže u svojim rukama, osobe rođene u znaku Raka danas čekaju ekstra napori da pohvataju najnovije promene na profesionalnom planu.

Ljubav: Ni vremena ni živaca neće biti napretek za dešavanja u sferi emotivnih odnosa. Ipak, dajte sve od sebe da usrećite dragu osobu.

Zdravlje: Probavni sistem zahteva adekvatnu pažnju.

Lav

Posao: Ovaj dan bi većini tipičnih predstavnika astrološkog znaka Lava trebalo da donese lepu priliku da efektno poentiraju za uspešan kraj radne sedmice.

Ljubav: Ovog petka vas u sferi ljubavi očekuju velike turbulencije, pre svega, zbog vidljivog nesklada između vaših i želja osobe koja vam privlači pažnju.

Zdravlje: Kardiovaskularni sistem može vam zadavati manje probleme.

Devica

Posao: Perfekcionizam svojstven osobama rođenim u sazvežđu Device danas može stvoriti blagi osećaj nezadovoljstva i baciti senku na inače sasvim solidnu radnu sedmicu.

Ljubav: Svi pripadnici ovog znaka koji su zadovoljni aktuelnom situacijom u sferi ljubavi mogu mirno sačekati kraj dana jer nema nagoveštaja nekih većih iznenađenja.

Zdravlje: Bez značajnijih zdravstvenih upozorenja.

Vaga

Posao: Današnja vrlo povoljna poslovna klima daće dobru osnovu većini osoba rođenih u znaku Vage da se opuste i malo uživaju u ostvarenim profesionalnim rezultatima.

Ljubav: Za očekivati je da dobijete bar jednu lepu priliku da vaš šarm dođe do izražaja.

Zdravlje: Osim osećaja umora, nema značajnijih upozorenja po pitanju zdravstvene problematike.

Škorpija

Posao: Marljiv rad daje pristojne rezultate, ali uz veliko rasipanje energije, koje danas Škorpijama može doneti i manje glavobolje.

Ljubav: Tokom ovog petka nije realno očekivati neki veliki škorpionski angažman u sferi ljubavi, što ne znači da ne treba da poradite na taktici za naredni period.

Zdravlje: Potrebni su vam odmor i kvalitetan san.

Strelac

Posao: Ukoliko ste kao tipičan predstavnik znaka Strelca potrošili dosta energije u prethodnim uspešnim poslovnim akcijama, danas biste mogli da nastavite, ali sa smanjenim intenzitetom.

Ljubav: Na drugoj strani astrološki aspekti najavljuju zanimjiv i verovatno intrigantan ljubavni dan, pre svega, zbog saznanja da vas neko već izvezno vreme simpatiše.

Zdravlje: Nema razloga za bilo kakvu veću zdravstvenu zabrinutost.

Jarac

Posao: Poslednji radni dan u sedmici Jarčevima donosi ličnu satisfakciju za ostvarene rezultate, ali i potencijalni verbalni sukob sa nadređenom osobom.

Ljubav: Realtivno miran i dan bez nagoveštaja većih promena u vašem ljubavnom životu mogao bi malo da poremeti sitniji nesporazum sa voljenom osobom.

Zdravlje: Povedite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Vodolija

Posao: Većina osoba rođenih u astrološkom znaku Vodolije imaće danas odlične uslove da profesionalno napravi još jedan krupan pozitivan korak ka zacrtanim ciljevima.

Ljubav: Ovo nije naročito povoljan dan da bilo šta novo preduzimate. Prepustite se i uživajte u razmeni finih emocija sa dragom osobom.

Zdravlje: Obratite pažnju na cirkulaciju.

Ribe

Posao: Kraj radne sedmice nije i kraj vaših muka da uhvatite pravi ritam nastao zbog poslednjih krupnih promena u organizaciji na profesionalnom planu.

Ljubav: Iako nisu ni blizu optimalne energije, tipične Ribe imaće danas lepu priliku da posvete vreme i neophodnu pažnju i prijatno iznenade voljenu osobu.

Zdravlje: Nema razloga za veće brige po pitanju zdravlja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli