Praznik za oči: Monika Beluči sa ćerkom na naslovnici Voga

Poznati 05. jul 202116:39 > 17:02
Deva Kasel
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica Monica Beluči i njena ćerka Deva Kasel naslovne su zvezde italijanskog izdanja magazina Vog.

Reditelj Emanuele Farneti u svom uvodnom tekstu piše: „Monika je želela da napravi gest i da se skloni, i tako prepusti reflektor Devi. Priznajmo – oslobađanje mesta za one koji dolaze posle (ćerka, naslednica) nije nešto što smo navikli da često viđamo. Tako Deva za koju poznati modni fotograf Paolo Roversi kaže: ‘Osetio sam iste emocije koje sam osećao i sa Natalijom Vodianovom i Kejt Mos. Emocija pred čistom lepotom’, i njenih šesnaest godina otvaraju izdanje koje je u potpunosti posvećeno njenom uzrastu “.

Zajedničku naslovnicu Voga objavio je Vinsent Kasel, otac Deve i bivši muž Monike Beluči, uz reči: „Porodične veze”.

Deva jako liči na Moniku, a zanosna glumica položajem tela na naslovnici jasno pokazuje da je došlo vreme za nove generacije. Tu je majčinski zaštitnički zagrljaj, pre nego što 16-godišnja Deva krene svojim putem, u svet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Deva se prvi put u javnosti formalno pojavila Milanskoj Nedelji mode za muškarce u decembru 2019. a malo pre toga je počela da gradi manekensku karijeru, a zanimljivo je da je sve do tad njen Instagram profil bio zaključan za javnost.

U aprilu je 2019. potpisala svoj prvi ugovor sa modnom kućom, i to za snimanje reklame za parfem koje se odigralo u Italiji, dok je ceo svet video njene slike sa prvog snimanja u bikiniju, i to za Dolce & Gabbana parfem, na jezeru Komo.

Nakon što je dospela u žižu javnosti, mlada Kasel je predstavila i dečka s kojim se zabavlja, a u pitanju je model Luka Salandra sa kojim, u društvu starije sestre i prijatelja često uživa u Sen Tropeu. I Luka je, poput nje, francusko-italijanskog porekla.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram