Divlju energiju punog Meseca u Devici najviše će osetiti četiri astro znaka

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Haotičan period.

Pun Mesec 7. marta u Devici bić posebno turbulentan za ova 4 znaka. Odraziće im se negativno na određene životne aspekte.

Pun Mesec neće pogodovati aktivnom društvenom životu, putovanjima i sastancima. Bolje je provesti ovo vreme kod kuće, radeći rutinske stvari koje zahtevaju koncentraciju. Ne treba započeti nove stvari, posebno dijete, tretmane, fitnes programe i cikluse kozmetičkih procedure, piše Luftika.

Blizanci

Pun Mesec u Devici aktiviraće vašu 4. kuću porodičnog života i polja doma, što znači da će ovo biti najvažnije teme u narednom periodu.

Ovaj Mesec će osvetliti najdublje potrebe vašeg srca i doneti brojna otkrića koja se tiču vašeg ličnog života.

Shvatićete šta vam je zaista potrebno da biste bili srećni i zadovoljni svojim životom, a to vas može navesti da se za to i izborite.

prevara
Foto: Shutterstock

Devica

Vi više niste osoba koja ste bili ranije i ovaj pun Mesec vam to može (ponovo) dokazati.

Vreme je da spoznate ko vi zaista jeste, van svih odnosa, jer na kraju krajeva, mi u svemu zaista jesmo sami.

Potrebno je da čuvate svoju nezavisnost, a ne da je žrtvujete zarad veze. Napravite hrabar potez koji će pokazati koliko ste sazreli i odrasli. Prešli ste dug put da biste došli do ovoga.

Strelac

Pun Mesec u Devici osvetljava vašu 10. kuću ugleda i uticaja te je pravi trenutak da pokažete svetu ko vi zaista jeste i šta sve možete.

Dajte sve od sebe da budete svoja najbolja verzija i znajte da je sada odličan trenutak za promenu ili unapređenje vaše karijere.

Otkrijte šta vas to inspiriše i motiviše i krenite hrabro ka ostvarivanju svojih snova.

Foto:Shutterstock

Ribe

Odličan je trenutak da razmislite o svim svojim odnosima – na kom su nivou i da li je u tom pogledu potrebno da nešto unapredite.

Čak, možete shvatiti da se neki odnosi nalaze na prekratnici – ili će postati još kvalitetniji ili će se završiti, ali o tome ćete odluku doneti sami.

Bilo kako bilo, neka vas ovaj pun Mesec u Devici podstakne da radite na tome da budete bolji partner, ali i da birate bolje partnere.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram