Najdetaljniji godišnji horoskop za 2023.: Datumi kada se sve menja za vaš znak

Foto: Shutterstock

Prognoza slavne astrološkinje.

Iza nas je burna godina – pa sa strepnjom iščekujemo 2023. Astrološkinja Rouz Smit je za Daily mail otkrila šta čeka svaki znak.

Ovan

Vaš vladar Mars počinje godinu retrogradno, ali od 12. januara stiže vam preokret.

Ova godina vam takođe nudi dar isceljenja, kada se Jupiter spoji sa Hironom u vašem znaku krajem februara i početkom marta. To će verovatno posebno uticati na vaš izgled, identitet i način na koji pristupate životu! Verovatno ćete imati više samopouzdanja. Vreme je da pronađete svoj glas i budete originalni.

Pomračenje Sunca u vašem znaku 20. aprila takođe pojačava vaš novi glas i način na koji se predstavljate svetu.

U 2023, vaše finansije, imovina i stvari koje cenite takođe će verovatno rasti dok Jupiter blagosilja vašu 2. kuću.

Bik

Vaš vladar Venera je u Lavu sredinom godine i donosi mnogo ljubavi u vaš život dok ne krene retrogradno od 22. jula do 3. septembra, malo smirivajući stvari.

Venera je takođe u zoni vašeg doma i porodice tako da ljubav ili strast mogu pojačati – ali trošite mnogo novca na dom i porodicu.

Jupiter i Hiron imaju sastanak u vašoj 12. kući, donoseći važne životne lekcijeod kraja februara do početka marta. Pazite na povećanje težine od 16. maja do 25. maja.

Foto:shutterstock

Blizanci

Vaša vladajuća planeta Merkur će biti retrogradna četiri puta tokom 2023. Iako ovo nije neobično, treba da budete pažljivi sa svojim komunikacijama tokom ovih vremena.

Moguće je da dođe do nesporazuma, pa sve što je važno opišite u pisanoj formi. Jupiter u konjunkciji sa Hironom krajem februara i početkom marta mogao bi doneti dobru energiju u vezi sa vašim prijateljima, grupama i vezama.

Jupiter će tada ući u vašu kuću božanskog, i mogli biste postati svesniji onoga što se dešava duboko u vašem nesvesnom i to bi moglo biti veoma duhovno vreme za vas.

Rak

Počinjete godinu sa snagom intuicije i dubokog uvida u pitanja intimnosti i zajedničkih resursa. Možda je postojao neki ograničavajući faktor koji je bio izvor zabrinutosti, ali sada je vaš um u procesu pronalaženja rešenja. Verovatno je da sada jasnije vidite stvari.

Vama vlada Mesec i na njega će snažno uticati četiri pomračenja ove godine. 20. aprila pomračenje Sunca donosi nove početke oko vaše karijere ili reputacije. Možda je i odnos sa roditeljem na neki način podmlađen. 6. maj donosi pomračenje Meseca u znaku Škorpije koje izaziva veoma ubedljiva osećanja oko romantike, kreativnosti i dokolice ili zadovoljstva.

14. oktobra dolazi do novog ciklusa oko kuće i porodice, dok 28. oktobra pomračenje Meseca u Biku u vašoj kući prijatelja, grupa i veza što bi moglo da izazove turbulencije.

Lav

Pre sredine maja vaš život može da se poboljša duhovno i fizički. Možda ćete razmišljati o studiranju, putovanju u inostranstvo ili radu na ličnom razvoju. To bi moglo biti prilično uzbudljivo i zapanjujuće vreme za vas!

Posle sredine maja, vaša karijera ili veza sa roditeljem takođe se pomeraju i proširuju se na iznenađujuće i neobične načine, možda uključujući tehnologiju ili nauku.

Severni čvor usmerava događaje u vašoj karijeri koji su deo vaše sudbine, pa radite ono što vam se čini intuitivno ispravnim.

Vaša intuicija se snažno aktivira, posebno u vezi sa značajnim vezama i partnerstvima.

Devojka, žena, šešir, ogledalo
Foto: Shutterstock

Devica

Postoji prilika za poboljšanje situacije koja uključuje resurse kao što su porezi, nekretnine ili druga ulaganja.

Od sredine maja Jupiter ulazi u Bika omogućavajući vam da se manifestujete u sferama kao što su učenje, putovanja u inostranstvo i duhovnost.

Takođe postoji tona planetarne energije u vašoj romantičnoj i kreativnoj zoni, prava intimnost bi takođe mogla biti na vašem umu.

Pomračenje Meseca 6. maja u vašem znaku podstiče vas da budete autentičniji. Vaš izgled ili identitet se mogu promeniti, ili ćete razviti „magnetsku“ auru.

Vaga

Nova godina donosi neku vrstu izlečenja u vezi sa vašim odnosima kao što su poslovna partnerstva i brakovi.

Ranije ste možda pretrpeli duhovnu ranu u vezi, ali kada Jupiter sustigne Hiron od 24. februara do 5. marta, situacija se može rešiti i omogućiti vam da se ponovo osećate voljeno.

Takođe, Pluton se pomera u vašu važnu zonu odnosa donoseći probleme, tako da možete oboviti značajnu vezu koja je davno umrla – od 23. marta do 11. juna ili možda posle 31. januara 2024.

Škorpija

Ako ste imali zdravstvenih ili radnih problema, moglo bi doći do poboljšanja od kraja februara do početka marta.

Zatim, posle sredine maja, vaš fokus je na odnosima i partnerstvima, bilo poslovnim ili ličnim.

Ovde se dešavaju gomile promena i neke od njih mogu biti prilično iznenađujuće i sudbonosne. Sudbina će igrati za vas 28. oktobra, to je promena koja će vas dovesti na pravi put.

Vaš vladar Pluton kreće se kroz u Vodoliju od 23. marta do 11. juna. Možda ćete biti usamljeni, ali to će vam dobro doći. Pogled na širu sliku čini da vaš život počinje da ima više smisla.

Strelac

Vaša zona kreativnosti, romantike i zadovoljstva je aktivirana i mnogo toga se dešava u vašem privatnom životu.

Nakon nekih mogućih turbulencija, dolazi do izlečenja tako da se osećate sigurnije da se romantično predate.

Jupiter blagosilja vaš rad i/ili zdravlje posle sredine maja. Takođe biste mogli da proširite svoje navike ili rutinu da biste poboljšali svoje zdravlje, što bi moglo značiti stvari kao što su nova ishrana ili program vežbanja.

Pluton u Vodoliji utiče na vašu zonu komunikacije i ideja sugerišući da je moguće da se neko ili nešto iz prošlosti vrati izazivajući veoma intenzivne emocije.

Jarac

Nakon sporog početka godine, život se postepeno ubrzava sa mnogo planetarne energije koja utiče na vas da promenite svoj izgled ili identitet.

Vaš dom i/ili porodica su blagosloveni rešavanjem problema krajem februara ili početkom marta.

Sudbonosni splet okolnosti poboljšaće vaš romantični život ili možda vašu kreativnost. Možda imate više posla sa decom ili vaše unutrašnje dete želi da izađe i igra se.

Pluton u Vodoliji u vašoj zoni novca bi mogao da vrati raniji način zarađivanja novca ili možda shvatite da zaslužujete više. Ranija životna epizoda vas je možda naterala da privremeno zaboravite svoju pravu vrednost, ali to će biti ispravljeno.

drvena vikendica
Ilustracija; Foto: Shutterstock

Vodolija

Godina počinje sa prilično duhovnom vibracijom za vas. U kontaktu se sa svojim unutrašnjim pejzažima kroz snove i male vizije tokom dana.

Postoji neka vrsta proširenja oko vašeg doma ili bi se vaša porodica mogla povećati. Možda razmislite o renoviranju.

Početkom godine u svim oblastima vašeg života vide se neobične ili nepredvidive okolnosti. Venera blagosilja veze pre nego što Venera krene retrogradno od 22. jula do 3. septembra. Vaši poslovni ili lični odnosi biće loši u ovom periodu.

Ribe

Godina počinje polako da se ubrzava tokom januara uz druženje sa prijateljima .

Kada Pluton uđe u Vodoliju od marta do juna, verovatno ćete dobiti mnogo informacija, a mogli biste čak dobiti i utiske iz prošlih života ili predaka koji su davno prošli.

Zapišite sve jer ovaj vremenski period je mali uzorak onoga što će doći od 2024. do 2044. godine.

Vaša sudbina je vezana za komunikacije i ideje, od kojih neke mogu uključivati daleke rođake, komšije ili ljude iz vašeg lokalnog područja. Takođe možete razmisliti o učenju jer je vaš um posebno oštar i tražite dublje istine.

***
BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram