Četiri horoskopska znaka za koje će mart biti ludilo u ljubavi

Nikol Kidman i muž
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Ovog marta ljubav postaje romantična, a posvećenost postaje primarni fokus za četiri horoskopska znaka u astrologiji čiji se odnosi poboljšavaju.

U narednom mesecu, Venera i Junona napuštaju Ovna i prelaze u Bika, što donosi više ljubavi i mirne energije.

Saturn prelazi u Ribe, dajući bezuslovnoj ljubavi ozbiljan ton i dodajući dublji fokus vašoj ljubavi i snovima.

Pred kraj meseca, kada se Mars pomera iz Blizanaca prvi put za sedam meseci, a Pluton prelazi u Vodoliju, menjajući znake prvi put posle petnaest godina, oseća se nepredvidljivost i neočekivanost.

Ovaj novi talas energije će osigurati ne samo da pratite svoje srce, već i da svi idete sa njim.

Četiri horoskopska znaka čiji se odnosi poboljšavaju tokom marta 2023:

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Posle nekoliko meseci bićete zahvalni jer osećate nadu i vraćate se veselijim stvarima. Ovog meseca dolazi do promene sa više planeta koje se kreću ka Biku, uključujući Veneru, planetu ljubavi.

Bik je vaš sestrinski znak i onaj koji vlada vašim romantičnim sektorom. Prva smena će se desiti početkom meseca kad se asteroid Juno pomera u Bika.

Juno vlada ugovorima o vezi, posebno bračnim ugovorima. Sa ovim asteroidom koji kreće u vaš sektor romantike, bićete skloniji da stvorite dugoročnu posvećenu vezu. Saturn, Gospodar vremena i karme, učiniće svoj dugo očekivani potez od Vodolije i Riba. Ovo pomera pažnju Saturna sa vašeg doma i porodičnog prostora na brak, radost i vaš osećaj za kreativno izražavanje.

Saturn vam je pomagao da se izlečite tako da možete da krenete u više od onoga što želite za svoj život, ali sada sa Saturnom u ovom delu vašeg grafikona postaje mnogo verovatnije da ćete se sresti sa nekim novim ili se čak ponovo posvetiti postojećem partneru.

Venera upravlja stvarima koje se tiču srca, tako da ćete u ovom položaju videti mnoge romantične mogućnosti u svom životu ili ćete se osećati sklonijim da uživate u romantičnim trenucima koje već imate.

Bik (20. april – 20. maj)

Dok će Škorpija imati mnogo aktivnosti u svom romantičnom sektoru, vaš će prvenstveno biti u areni koja upravlja vama i vašim identitetom. Kao Bik, vi ste prirodno jedan od vladajućih horoskopskih znakova Venere.

Kada se planeta ljubavi vrati u vaš horoskopski znak, vi radite na višoj frekvenciji privlačeći više mogućnosti i obilja. Kako Juno prelazi u Bika na početku meseca, vreme je da preispitate svoje reči i dogovore koje ste sklopili u vezi, pa čak i sa samim sobom.

Ovo je vaša šansa da zaista postanete bolji tako da možete poboljšati svoju vezu na sve načine koje želite.

Kao zemljani znak, a posebno u Biku, jedna od stvari na kojima najviše treba da radite je vaša prilagodljivost i fleksibilnost kada je u pitanju ono što drugi žele.

Pozvani ste da razmotrite svoju perspektivu i pristup ljubavi u ovoj energiji.

Ne nužno zato što grešite, već zato da biste mogli da prihvatite veću fleksibilnost i da vidite vrednost kompromisa.

Pošto će vaš partner tokom ovog perioda biti pod uticajem Venere i Junone u Biku, biće skloniji da govori jezikom ljubavi, poboljšavajući ukupnu dinamiku, posebno ako se više fokusirate na ljubav nego na to da ste u pravu.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Mesec koji je pred vama biće uzbudljiv! Ne samo da će sva energija Bika pozitivno uticati na vaš dom i porodičnu postavku, već se Pluton kreće u vaš horoskopski znak krajem meseca. Pluton je od 2008. u Jarcu, koji za vas upravlja delom vašeg života kojim vladaju tajne i nesvesno.

Pluton je spreman da napusti jedan od najizazovnijih delova vašeg života i pređe u Vodoliju, stvarajući osećaj slobode.

Na mnogo načina, Pluton u Vodoliji je zvanični početak doba Vodolije koje se odnosi na prihvatanje kreativnosti da otkrijete i napišete svoj put.

Dok koračate putem koji ste gradili čitavog svog života, planete se usklađuju u vašem domu i porodičnom sektoru.

Ovo može biti oblast u kojoj se često osećate rastrgano jer žudite za prostorom i nezavisnošću, iako postoji i želja za druženjem i intimnošću.

Obično je izazov ispunjavanje obe strane vaše ličnosti, ali ovog meseca se dogodilo nešto magično. Dok se Venera i Juno poravnavaju u Biku zajedno sa monumentalnim pomeranjem Plutona u Vodoliji, shvatićete da nikada niste morali da birate između obe strane uopšte; radilo se samo o prihvatanju.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Prošlog meseca ste doživeli stelijum Ovna u delu svog života koji vlada brakom, decom, radošću, pa čak i samoizražavanjem. Venera i Jupiter će ostati u ovom delu vašeg života veći deo meseca, što ukazuje na to da posao i magija još uvek nisu završeni.

Nova energija dolazi dok Merkur prelazi u Ribe, aktivirajući teme oko vašeg doma i porodice baš u trenutku kada Saturn dugoročno prelazi u ovaj isti horoskopski znak.

Kad god Saturn stupi na scenu, stvari postaju ozbiljne.

Pored toga, Mars završava svoj sedmomesečni boravak u romantičnom sektoru, za koji ste, nadamo se, dozvolili da transformiše vaš život na sve načine koji su vam potrebni.

Mnogo toga će se završiti ovog meseca, ali postoji i veliki početak, i to je više od novog nivoa posvećenosti ili čak veze; to se dešava na način na koji pristupate ljubavi i životu.

Sa Venerom i Junonom koji se prebacuju u Bika, počinjete da gledate na ljubav iz zdravije perspektive sve dok se ne umorite da radite stvari kako ste ih uvek radili i umesto toga poželite da postanete osoba kakva ste oduvek želeli.

Iskoristite ovaj mesec da se posvetite svom poslu, pustite da ono što ste prerasli otpadne i ne plašite se da uložite sve u ono što znate da je deo vaše budućnosti, prenosi yourtango.

***

Bonus video: Tri znaka koja će rizikovati sve u ljubavi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram