Veliki mesečni horoskop za januar 2023. godine

Foto: Credit line: Bazza / Alamy / Alamy / Profimedia

Otkrijte šta vam zvezde predviđaju u prvom mesecu 2023. godine.

Ovan

Januar donosi povoljne aspekte Ovnovima, Jupiter ulazi u vaš znak i pokreće pozitivnu atmosferu u ljubavnom polju. Imate priliku da izgradite stabilan odnos s partnerom, uživajte u idiličnom zimskom mesecu. Slobodne Ovnove očekuje miran mesec, uživate u pažnji koju dobijate od okoline, ali trenutno niste fokusirani na ljubav. Kraj meseca može vam doneti novo poznanstvo.

Ovnovima januar donosi promene na poslovnom planu, mnogi Ovnovi promeniće posao u prvoj polovini meseca. Iznenada preko prijatelja i poznanika možete doći do posla koji dugo želite, položite važne testove i pokažite se kao savršen kandidat za predstavljenu poziciju. Ovnovi koji ostanu na starom poslu razmišljaju o odlasku u inostranstvo. Zadovoljni ste finansijskom situacijom, nema većih promena na ovom polju.

Bik

Jupiter u Ovnu vam ne odgovara, stvara pometnju u međuljudskim odnosima i generalno nemate strpljenja za svoje okruženje. Nemojte ulaziti u konflikt, pokušajte da se smirite i oslobodite negativne energije uz fizičku aktivnost. Partner pokušava da toleriše vašu nervozu, dragi ljudi se trude da vam udovolje, pokažite im zahvalnost. Slobodni Bikovi vreme provode s prijateljima i rođacima, generalno gledano nema većih promena na ljubavnom planu.

Potreban vam je odmor, ako se pruži prilika za putovanje iskoristite je. Nemojte mnogo razmišljati o poslovnim saradnicima, došlo je vreme da zastupate svoje interese. Najbolje bi bilo da prvu polovinu meseca iskoristite za druženje, odmor i kvalitetan san. Januar vam ne donosi velike poslovne prilike i promene, tako da se možete posvetiti sebi. Pokušajte da odolite bespotrebnim kupovinama. Očekuje vas stabilno zdravstveno stanje.

Blizanci

Blizance očekuje miran mesec, fokus je na druženju s bliskim rođacima. Vas je u potpunosti osvojila praznična euforija, a mnogi Blizanci razmišljaju o proširenju porodice. Očekuje vas idilična atmosfera u okviru doma. Slobodne Blizance može kontaktirati osoba iz prošlosti, priznaće vam svoje greške i insistirati na novoj šansi.

Na početku januara Sunce u Jarcu traži od vas da budete organizovani, napravite jasne planove za budućnost. Iskoristite prvu polovinu januara za definisanje ličnih ciljeva koji će vam u 2023. godini doneti prosperitet. Drugu polovinu meseca mnogi Blizanci provešće aktivno, na kraćim poslovnim putovanjima. Nećete biti vezani za klasično radno mesto.

Rak

Vaša romantična strana naročito izlazi na površinu, uživate u svakom trenutku provedenom s partnerom. U fokusu će vam biti dragi ljudi, želite da ih iznenadite i ulepšate prazničnu atmosferu. Povoljan je period za ulazak u ozbiljnu vezu, nema razloga za nesigurnost. Januar je mesec koji od vas traži da budete hrabri i da osvestite ljubav prema sebi i udovoljite svom telu i umu. Uživajte u prijatnim astrološkim aspektima!

Vaš fokus nije na poslovnim aktivnostima, želite da pomerite važne obaveze za februar. Očekuju vas nesporazumi s kolegama, pokušajte nekako da smirite napetu situaciju. Prve dve nedelje januara biće mirne, ali vam druga polovina meseca donosi nove poslovne obaveze i većina neće uspeti da ih pomeri ma koliko to želeli. Pokušajte da se skoncentrišete, fizička aktivnost vam može pomoći kao i boravak na svežem vazduhu pre odlaska na posao.

Izbegavajte alkoholne napitke.

Lav

Opustili ste se tokom praznika i odmorili od zahtevnih poslovnih obaveza. U prvoj polovini januara većina Lavova biće usresređena na kućne poslove i porodične odnose. Druga polovina meseca slobodnim pripadnicima znaka može doneti promene, ulazak u neobaveznu vezu ili prolazan flert. Zauzeti Lavovi zadovoljni su odnosom s partnerom, ne želite promene, ušuškani ste u zajedničkoj svakodnevici.

Vaša energija nije kao u prethodnim mesecima što primećuju poslovni saradnici, ovo je prolazan period u kojem se radije treba posvetiti sebi. Vašem telu nedostaje fizička aktivnost, što utiče na koncentraciju. Ostanite fokusirani na važne projekte, sitne poslove ostavite za drugu polovinu meseca.

Devica

Pred Devicama je nešto mirniji mesec. Retro Mars i dalje deluje na vas. Nemojte ulaziti u konflikt s bliskim ljudima, nećete moći izraziti osećanja na pravi način, vaše reči mogu biti pogrešno protumačene. Pred slobodnim pripadnicima znaka je mesec u kojem se susreću s novim poslovnim izazovima, u fokusu vam nije ulazak u vezu i generalno stupanje u kontakt s novim osobama. Uživajte u svom solo statusu.

Očekuju vas novi poslovni izazovi, mnogi će se odlučiti za dodatan honorarni posao. Ako honorarni posao shvatite ozbiljno on može prerasti u osnovu profesiju u sledećim mesecima. Povoljan je period za rast i razvoj u karijernom smislu, iskoristite ga hrabro. Lagano izlazite iz finansijske krize, osećate se rasterećenije i pozitivnije.

Vaga

Pred Vagama je harmoničan mesec, imate priliku da pokažete partneru da se ponosite njegovim poslovnim uspesima. Nemojte kriti oduševljenje. Izbegavajte neobavezan flert, može narušiti stabilnost vaše veze što ćete kasnije teško popraviti. Radije se fokusirajte na hobije, nemojte dokazivati svoju vrednost neobaveznim flertovanjem. Slobodne očekuje zanimljiv mesec koji će iskoristiti za izlaske i druženje s ljudima koje dugo nisu videli.

Vi maštate o boljoj poslovnoj poziciji, želite da pretvorite hobi u primarni posao, ali je za to potrebno vreme. Prihvatite činjenicu da poslovni uspesi ne stižu preko noći. Očekuje vas bolja materijalna situacija, imate priliv novca iz inostranstva. U prvoj polovini januara možete uživati u kupovini poklona za drage ljude.

Škorpija

Dostižete stabilnost kojoj dugo težite kada su u pitanju međuljudski odnosi. Imate priliku da obnovite kontakt s daljim rođacima i dragim ljudima koje dugo niste videli. Uživajte u prazničnoj atmosferi, koja će za mnoge od vas trajati sve do samog kraja meseca. Partner vas podržava i trudi se da vam udovolji, tako da se svakodnevno osećate prijatno i ispunjeno. Očekuju vas sitne popravke u kući, za koje ćete biti odgovorni.

Fokus nije na poslovnim planovima, želite da se opustite i odmorite. Tokom januara pružiće se prilika da pomognete bliskoj osobi da dođe do povoljne poslovne pozicije. Ovakav potez će biti cenjen u godinama pred vama. Mnoge Škorpije organizovaće putovanje u drugoj polovini meseca, kratak odmor u vama budu dobru energiju.

Strelac

Venera izlazi iz Jarca u prvoj nedelji januara što u vama budi kreativnu energiju. Strelčevi imaju priliku da se posvete svojim hobijima i uključe partnera u kreativni rad. Januar je miran mesec koji će vam doneti pozitivnu energiju u odnosu s dragim ljudima. Slobodni imaju priliku da upoznaju kreativnu i dinamičnu osobu, koja će ih inspirisati tako da se zauzmu za sebe. Pred vama je povoljan period za ulazak u vezu.

Fokusirani ste na planove i želje, poslovne aktivnosti odrađujete motorički i niste preterano opterećeni poslom. Imate formirane radne navike zahvaljujući kojima vam ostaje dosta slobodnog vremena. Iskoristite januar za rad na sebi, na različitim životnim poljima. Imate podršku svojih saradnika.

Ojačajte imunitet, nemojte preskakati obroke.

Jarac

Januar je tradicionalno rezervisan za druženje s prijateljima i rodbinom, uživajte u prezničkoj čaroliji! Nema većih promena na ljubavnom planu, pred vama je period mira i imate priliku da uživate u svakodnevici. Slobodni Jarčevi u prvoj polovini meseca mogu osetiti usamljenost, želju za ulaskom u vezu. Nemojte biti brzopleti, osvestite prednosti solo života i dobro upoznajte osobu koja vam se sviđa pre nego što stupite u vezu.

Stabilna poslovna atmosfera očekuje pripadnike ovog znaka, nema većih promena na poslovnom planu. Fokusirani ste na privatni život i trudite se da ne ulazite u konflikt s poslovnim saradnicima i završite svoje obaveze u skladu s rokovima. Očekuju vas manje oscilacije kada su finansije u pitanju, moguća je manja kriza ako ćete trošiti novac bez plana u prvom delu meseca.

Vodolija

Ovog meseca možete se rešiti starih obrazaca ponašanja i postanete produktivniji u svakodnevici. Očekuju vas romantični trenuci s partnerom, uživajte u zajedničkom vremenu i stvarajte planove koji će vam osigurati blistavu budućnost. Slobodnim Vodolijama smeši se ljubav, imate priliku da započnete vezu s osobom koja se već duže vreme trudi da vas osvoji. Uživajte u danima pred vama.

Vama je potreban kratak predah od užurbanih dana i poslovnih obaveza. Ako se pruži prilika iskoristite prvu polovinu meseca za odmor i dobro se naspavajte. U drugom delu meseca očekuju vas novi poslovni izazovi. Moguća je poslovna ponuda koja će u vama istaći kreativnost, tako da je rado prihvatite. Nema većih promena na finansijskom planu.

Ribe

Pred Ribama je produktivan mesec tokom kog imate priliku da izgladite odnose iz prošlosti, s prijateljima ali i daljim rođacima. Insistirajte na konstruktivnim razgovorima i ostanite usresređeni na konkretna rešenja, koja će vam osigurati srećnu budućnost. Slobodne Ribe su fokusirane na sebe, trenutno ne želite da menjate ljubavni status. Zadovoljni ste životom kakav vodite.

Moguća je nestabilnost na finansijskom polju, zato nemojte trošiti novac olako. Dobro se organizujte da bi vam ostala veća količina novca za drugi deo meseca. Nema većih promena na poslovnom planu, očekuje vas miran mesec. Mnogi od vas maštaju o novom poslu, ali trenutno nema većih promena, strpite se do proleća, prenosi story.hr.

***

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram