Zašto su se zli jezici okomili na Valentinu Jarić Lima

Adriana Lima
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prvo kritike za mamu, pa i za ćerku.

Manekenka Adriana Lima i bivši košarkaš Marko Jarić su u braku dobili dve ćerke, Valentinu (14) i Sijenu (11). Poslednjih godina dosta se govorilo o tome što njih dve više liče na tatu.

U podrugljivim komentarima se navodilo kako je prava šteta što „neće biti lepotice kao mama“, a starija Valentina je posebno trpela kritike.

Foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sada se priča menja.

Internetom kruže snimci na kojima se vidi da Valentina raste u pravu lepoticu i da sve više liči na mamu.

I zli jezici su utihnuli.

Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Ali važno pitanje je i dalje tu – kako je sve prethodno uticalo na jednu tinejdžerku koja sazreva i pritom nosi teret slavnih roditelja, pre svega, mame koja je jedna od najlepših žena sveta.

U svemu tome, Adriana, koja se u četrdesetim godinama vratila modelingu, nada se da će ambiciozni mladi modeli, poput njene ćerke Valentine, biti prihvaćeni u svakoj fazi života.

I ona svojoj 14-godišnjoj ćerki, koja želi da gradi karijeru kao manekenka, hoće da da primer, da zna da u bilo kom uzrastu sve može da se desi.

„Trudila sam se da promenim modnu industriju tako da svaka žena bude prihvaćena u svakoj fazi svog života, bez obzira na to koliko je stara i priznata u modi. To je moj cilj i to je razlog zašto se još uvek bavim manekenstvom. Mislim da industrija to prihvata i zaista je divno videti“, kazala je u jednom intervjuu Lima, koja se i sama suočavala sa oštrim kritikama zbog kilaže posle trećeg porođaja.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram