Ćerka Anđeline Džoli se konačno pojavila u javnosti: Opet napravila drastičnu promenu u izgledu

Foto: Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Nakon duže pauze, Šajlo, ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita konačno se pojavila u javnosti, ali njen izgled mnoge ja zabrinuo.

Šajlo, ćerka nekadašnjeg holivudskog para Anđeline Džoli i Breda Pita, mesecima se nije mogla videti u javnosti. Poslednji put kada su je paparaci uslikali bilo je početkom februara, a tinejdžerka je tada sve iznenadila ogromnom promenom – obrijala je glavu.

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Od tog trenutka, Šajlo se više nije mogla videti ni na jednom događaju, pa čak ni na snimcima plesnog studija koji inače posećuje, a koji je u prošlosti izbacivao videe na kojima se vidi i njeno igračko umeće. I dok su se u javnosti pojavljivali njena braća i sestre, Šajlo kao da je u zemlju popala. Zato i ne čudi što je njeno pojavljivanje nakon višemesečne pauze izazvalo ogromnu pažnju.

Naime, paparaci su uslikali Anđelinu u Njujorku najpre u toku dana dok je završavala obaveze, a potom i uveče, kada se sa decom zaputila na večeru. Međutim, Šajlo je lako mogla da „sklizne“ sa radara paparaca, jer je ispod kapuljače i oversized pantalona niko nije prepoznao u prvi mah.

Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Devojčica se krila iza sestre Zahare, a nasmejala se samo jednom i to upravo zbog brata i sestre, dok, kada je išla kraj Anđeline, njeno lice zadržalo je ozbiljan izraz.

Čini se da Šajlo još uvek ima kratku kosu, a tinejdžerka se vratila standardnom stilu oblačenja koji je praktikovala i ranije – kada je nosila samo mušku garderobu.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, za nju se godinama pričalo da je transrodna, te da je čak bila i dogovorena operacija promene pola. Ona je navodno tražila da je ukućani zovu Džon, što su i poštovali, a onda se sve promenilo prošle godine kada se Šajlo pojavila na crvenom tepihu na premijeri Anđelininog filma u haljini.

Ona je i na narednim događajima nosila elegantne toalete, a njenom pojavom javnost je bila oduševljena. Međutim, čini se da se devojčica predomislila i vratila na staro kada je obrijala glavu u februaru.

***

Bonus video: Žena ženi nije vuk

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram