Bivša ljubav koju Bred Pit i dalje voli – nije ni Anđelina ni Dženifer

Foto: QIAN Jun/ATP/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tri godine su važili za jedan od najzgodnijih parova u Holivudu.

Glumac Bred Pit, jedan od najvećih holivudskih zavodnika ikada, izlazio je sa mnogim zvezdama, a najpoznatije su svakako njegove bivše supruge Dženifer Aniston s kojom je bio pet godina u braku i Anđelina Džoli sa kojom je proveo takođe pet godina.

Ipak, „jedna od najboljih veza“ koje je imao bila je sa nekim „koga još uvek voli“.

Svoju bivšu devojku Džulijet Luis, Bred Pit je upoznao na snimanju filma iz 1990. godine „Too Young to die“.

Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada su se upoznali, Džulijet je imala samo 17 godina, a Bred 27, ali su se odmah zaljubili i postali jedan od najzgodnijih parova u Holivudu, piše Mirror.

U vezi su bili tri godine, a onda su raskinuli početkom 1993. godine.

I dok je Džulijet kasnije rekla da „Bred uopšte nije u njenom univerzumu trenutno“, Bred se sa zadovoljstvom prisetio svoje bivše devojke i „sjajnog vremena“ koje su proveli zajedno.

„I dalje volim tu ženu. Genijalna je. Ludo smo se provodili. To mi je bila jedna od najboljih veza ikad“, priznao je Bred svojevremeno u jednom intervjuu.

„Bila je to jedna od najboljih veza u kojima sam ikada bio. Problem je što odrastamo sa ovom vizijom da ljubav pobeđuje sve, a to jednostavno nije tako, zar ne“, rekao je glumac za Vanity Fair.

Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada su 1993. godine Bred i Džulijet glumili zajedno u još jednom filmu „Kalifornija“, glumica je otkrila da joj se Bred Pit dopadao kao glumac pre nego što su počeli da se zabavljaju.

„Upoznali smo se na snimanju filma i počeli da se zabavljamo kada se snimanje završilo. Već mi se dopao kao glumac, a uz to, moraš da poštuješ nekoga ko je u istoj oblasti kao i ti“, rekla je ona za Los Angeles Times.

„Mi smo kao u trenutku zaljubljenosti, gde jednostavno volimo da se viđamo svaki dan i da nam nije dosadno jedno sa drugim, tako da je stvarno, stvarno lepo“, priznala je dok su bili zajedno.

Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kasnije 2009. godine Džulijet je priznala još jednu stvar.

„Ljudi me pitaju za njega samo zato što je poznat. Ne pitaju baš za mog bivšeg muža, što je daleko značajnija veza jer smo bili u braku“, rekla je ona.

***

Bonus video: Žena ženi nije vuk

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram