Mračne reči Breda Pita sasvim menjaju sliku o njegovom braku sa Anđom

bred pit
Foto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

„Kada istovremeno osećaš i tešku bol i pravo uživanje...“

Holivudski superstar Bred Pit, koji je nastavio dalje posle razlaza sa Anđelinom Džoli, nedavno je govorio o razvodu, ali i o probelemima sa alkoholom. Rekao je, naime, da misli da su nam svima srca slomljena. Govoreći za najnovije izdanje britanskog magazina GQ, 58-godišnji glumac dao je mračnu procenu stanja uma posle razvoda.

Rekao je da su emocionalna previranja i duboka tuga neizbežni deo ljudskog rasta.

„U životu sam se uvek osećao veoma usamljeno, bio sam usamljen kao dete, usamljen sam i sada, ovde, i zaista sve doskoro nisam osetio prihvatanje porodice i prijatelja. Šta je ta linija, da li je to rekao Rilke ili Ajnštajn, uglavnom, u pitanju je mogućnost da živiš sa paradaksom, kada istovremeno osećaš i tešku bol i pravo uživanje, to je zrelost, to je rast“, rekao je za ovaj časopis, a prenosi geo.tv.

Glumac je proveo 18 meseci na sastancima Anonimnih alkoholičara kako bi se izborio sa porokom 2016.

„Tu sam imao zaista kul muško društvo koje je bilo zaista diskretno i odabrano, tako da je bilo bezbedno“, objasnio je on i dodao da se zgražavao nad snimcima pijanih ljudi.

Pit veruje da nam sva naša iskustva izazivaju bol, makar u nekom trenutku, ali i da je on prihvatio život u apstinenciji ubrzo nakon razvoda od Džoli 2016.

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram