Gest koji nam je skroz srušio sliku o finom Bredu Pitu

Bred Pit
Foto: Rachpoot / Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovo mu nije trebalo. Dosta jadno.

Bred Pit optužuje svoju bivšu suprugu Anđelinu Džoli da je narušila reputaciju vinskog biznisa u kojem su prethodno zajedno bili suvlasnici jer je svoju polovinu prodala „strancu“.

Davne 2008. godine sada bivši supružnici, kupili su upravljački udeo vinograda francuskog dvorca Miraval,  gde su se kasnije venčali 2014. i proveli tamo nekoliko porodičnih praznika zajedno tokom svoje veze.

U Pitovoj poslednjoj sudskoj tužbi u njegovoj tekućoj bici sa Džoli oko prodaje Miravala, glumac tvrdi da je Džoli namerno „htela da mu nanese štetu“ prodajom svog dela vinske kompaniji. Pit kaže da su se dogovorili da nikada ne prodaju porodični biznis bez pristanka druge strane.

Pitov pravni tim piše da je Miraval postao multimilionski globalni biznis i da su prerasli u najcenjenije svetske proizvođače rozea“. Bred u tužbi optužuje Džoli da „ništa nije doprinela Miravalovom uspehu“.

Anđelina je navodno svoj udeo prodala ruskom milijarderu Juriju Šefleru.

„Džoli je sprovela prodaju u tajnosti, namerno je krijući od Pita i svesno kršeći njegova ugovorna prava“, navodi se u podnesku Pitovog tima. Takođe, navodi se da je ona pokušala da primora Pita na partnerstvo sa strancem, i još gore, strancem sa lošim namerama.

To vam dođe kao kad se razvedete u Srbiji, pa se podelite oko zajedničkog biznisa. Svako dobije svoju polovinu, ali onda ako žena naprasno poželi da proda svoju, i dalje mora da pita bivšeg muža da li sme to da uradi. Samo što su kod Breda i Anđeline ulozi mnogo, mnogo veći. Nismo sigurni šta je Pit hteo da postigne ovom tužbom, osim da pokaže da ne može ona baš da ga preskoči kad su bitna pitanja u igri. I dalje se on pita. Jer važniji je renome vinarije, nego činjenica da tužba protiv bivše žene nije nimalo šmekerski potez. Posebno imajući u vidu da šestoro dece koju imate ipak žive sa majkom.

I još nešto, Bredova tužba je stigla nekako baš u vreme kad se završilo suđenje između Džonija Depa i Amber Herd. Kao što već znamo – Dep je tužio Herd i tražio odštetu od 50 miliona dolara. Na kraju je dobio i ona treba da mu isplati 10 miliona. Samo kažemo…Mislite o tome.

***

Bonus video: Vatrene haljine sa Met Gale

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram