U kupatilu se slika kao seksi model, a pogledajte joj dnevnu sobu

profimedia

"Spolja gladac, unutra jadac".

Mini Fran, vlasnica stana, bila je užasnuta kada je ušla u svoju garsonjeru koja se nalazi na periferiji Bangkoka na Tajlandu i u njoj zatekla smeće i seks igračke.

Foto: ViralPress / Viral Press / Profimedia

Smeće je krenulo od ulaznih vrata prema dnevnoj sobi, odeća je bila razbacana po celoj prostoriji, u kuhinji su bili ostaci hrane. Kupatilo je bilo prepuno donjeg veša, a mrlje krvi pronađene su u spavaćoj sobi.

Foto: ViralPress / Viral Press / Profimedia

Mini kaže da je ušla u sobu nakon što više od mesec dana nije imala nikakav kontakt sa stanarkom.

„Najstrašniji deo je frižider. Jako je smrdeo i svuda je bilo crva. Kada sam ušla, kuhinjska slavina je još uvek bila otvorena. Znam da je manekenka imala više od 70 hiljada pratilaca na Instagramu i Tviteru. Lepa je i znam da ima veliku mušku bazu obožavatelja“, rekla je vlasnica stana.

Foto: ViralPress / Viral Press / Profimedia

Model, čiji identitet ostaje anoniman, iznajmila je stan uz ugovor na šest meseci. Dok je bila u stanu, kupatilo je koristila za snimanje jer jedino u njemu nije bio „svinjac“. Njeni obožavatelji nisu ni mogli da pretpostave šta se krije iza kamere.

Foto: ViralPress / Viral Press / Profimedia

Tokom prva tri meseca svog boravka plaćala je kiriju na vreme, a ponekad čak i prevremeno. U avgustu je obavestila vlasnicu da je izgubila ključ-karticu.

„Rekla sam joj da se nađemo kako bih joj dala novu ključ-kartu, ali ona nikada nije odgovorila. Izgubila sam kontakt sa njom i takođe sam ustanovila da nije plaćala račun za struju“, izjavila je Mini koja je morala da plati čišćenje jer su pod, zid i nameštaj oštećeni od prljavština. Vlasnica je sve prijavila policiji.

***

Bonus video: Televisa presenta: Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram