Gde je nestala prva srpska influenserka Stefana „nafurana mala“

Foto: Twitter, Instagram/stefanaeisenreich

"swe was mrzim"

Stefana Vujinović, poznatija kao „nafurana mala“, bila je jedna od najvećih pojava na internetu 2010.  Mnogima je bila glavni predmet sprdnje zbog svog specifičnog izgleda i stila ali pojedinim devojkama je bila i uzor.

U svakom slučaju, za Stefanu se može reći da je bila prva influenserka u Srbiji jer je svaka mlada osoba znala njeno ime u periodu njene najveće „fejsbuk slave“.

Zapravo, Stefanu je bilo nemoguće izbeći. Svakim ulaskom na Fejsbuk bivali biste preplavljeni njenim provokativnim fotografijama koje su svi delili.

Ispeglana plava kosa, drečavo roze boja i taman solarijumski ten, bili su neki od njenih zaštitnih znakova.

Bila je poznata i po korišćenju slova iz engleskog alfabeta pa bi na objavama pisala stvari poput: „swe was mrzim“.

Dalje korake u svojoj internet karijeri je napravila idući proverenom utabanom stazom koja se zove – snimanje pesme.

Sa drugaricom je oformila grupu „Blondie G“ ali na našu žalost, nisu ostvarile veći uspeh.

Stefana se nakon toga povukla iz javnog života (obrisala fejs) i opet krenula proverenom utabanom stazom koja se zove – Švajcarska.

„Živim u Švajcarskoj i radim u restoranu, a do skoro sam radila kao kasirka na pumpi. Ne nedostaje mi popularnost, ali imam želju da dođem u Srbiju i nastavim gde sam stala. Spremam nešto jako dobro, a uskoro će se i čuti…“, rekla je Stefana jednom prilikom i priznala da je bila udata, ali da se razvela.

Danas bi Stefanu retko ko prepoznao. Izblajhanu nadogradnju je zamenila prirodnom bojom kose, napućena usta osmehom a tigraste i zebraste odevne kombinacije, ne tako upadljivim haljinicama.

Izgleda da od nafurane male nije ostalo ništa, sem želje za muzičkom karijerom, s obzirom na to da je pre tri nedelje izbacila novu pesmu.

Sudeći po komentarima, ljudi joj nisu „oprostili njenu ružnu prošlost“ ali ne sumnjamo da će ona znati kako da se izbori sa hejterima jer je zahvaljujući njima postala poznata.

***

Bonus video: Tamara – srpska hirurškinja u Brazilu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram