Od bludnog sina do Dalaj Lame: Šokantna i lepa transformacija pevača benda 187

Marko Janković Foto:Screenshot/Youtube/TebrexMusic

Danas je neprepoznatljiv.

Bend 187 devedesetih godina je bio izuzetno popularan, a pevač Marko Janković se danas bavi potpuno drugačijim zanimanjem.

On je uspešan grafički i veb dizajner, a voli i da putuje pa su fotografije na njegovim društevnim mrežama miks posla i zanimljivih destinacija.

Marko Janković Foto:Screenshot/Youtube/TebrexMusic

„Malo ljudi zna da radim od svoje devetnaeste godine, završio sam srednju grafičku školu, fakultet za dizajn i specijalizaciju za 3D & CGI. Oduvek sam bio posvećen svojoj struci, dok mi je muzika bila samo hobi“, izjavio je Marko svojevremeno.

Muziku sada koristi za potrebe svoje primarne profesije.

„Muzika je i dalje sastavni deo mog života, nekada volim da radim u tišini, a nekada uz muziku, u zavisnosti od toga kakva su mi energija i inaspiracija potrebne za određeni projekat“, naglasio je nekadašnji muzičar.

„To je bila jedna interesantna faza, koju sam proživeo sa 20 godina. Sada sam u drugom filmu. Ključ sreće je da čovek bude zadovoljan sobom i pronađe za sebe posao koji ga ispunjava. Ukoliko ne može to, onda treba da se trudi da zavoli ono što radi, dok se ne ukažu neke bolje prilike“, rekao je ranije Marko.

Janković ne planira da se vrati na estradu jer se odavno pozdravio sa zanimanjem repera.

Niko nije ni mogao da pretpostavi da će zavodniik za kojim su ludele mnoge devojke danas na društveniim mrežama citirati Dalaj Lamu, stavljati kineske i latinske poslovice u opise svojih fotografija i pisati o meditaciji.

Na osnovu njegovog Instagrama smo primetili da Marko dosta ulaže u svoj izgled i da vodi računa o treningu i zdravoj ishrani.

***

Bonus video: Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram