Gde je danas voditeljka „Najslabije karike“ koje su se svi plašili

Sandra Čerin Foto: Printscreen/YouTube/BK Kvizovi

Bila je strah i trepet za takmičare.

„Počela je sa ‘Najslabijom karikom’ početkom dve’iljaditih, gde su je se mnogi takmičari, a bogami i gledaoci bojali kao Jehovini svedoci tuđe krvi, jer je uvek bila obučena u crno i pokušavala da destabilizuje i dekoncentriše takmičare, što je neretko i uspevala, pa su posle njenog drila, oni mentalno labilniji ispadali iz igre brže nego pejsmejkeri iz dugoprugaške trke. Retko ko je bio upućen u koncepciju samog kviza i znao da ona zapravo ima zadatak da to radi i da je u tome njena poenta“, tako počinje opis Sandre Lalatović, danas Sandre Čerin, na Vukajliji.

Sandra je početkom 2000-ih godina vodila kviz „Najslabija karika“, kojim je ulivala strah u kosti gledaocima i takmičarima.

Nakon što je emisija prestala sa emitovanjem, oprobala se u vođenju emisije „Paparaco lov“, a nakon toga se posvetila privatnom životu.

Pre 11 godina Sandra se udala za menadžera Ivana Čerina, a nekoliko meseci kasnije rodila je devojčicu.

Sandra Čerin Foto: Printscreen/YouTube/BK Kvizovi

Sandra je jednom prilikom ispričala kako je bilo voditi kviz “Najslabija karika”.

“Umem da budem brza i britka na jeziku, što je i bio jedan od uslova za voditelja ‘Karike’. Privatno nisam ozbiljna i stroga kao u kvizu, pa je to bio deo koji je trebalo ‘vežbati’ Nije bilo toliko teško napraviti otklon u tom smislu, kada posao koji ste prihvatili pojmite na pravi način i potrudite se da ga uradite najbolje što možete u datom trenutku. Bilo je zanimljivo posmatrati reakcije takmičara na snimanjima. Mi smo se u pauzama često šalili, oni se taman opuste, kamere se upale, ja se uozbiljim, postavim nezgodno pitanje, a oni se zbune. Često su umeli da kažu – Šta ti je ženo, taman smo mislili da smo te smekšali i nasmejali, a ti opet po starom”, izjavila je ona.

Sandra je nakon svega nastavila da radi u medijima, ali više nije ispred kamere, već radi za jedan domaći portal.

***

Bonus video: Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram