U drami Džonija Depa i Amber Herd, poslednja se smeje Vanesa Paradi

Vanesa
Foto: OLIVIER BORDE / Bestimage / Profimedia

Na vreme je otišla i sad fura širok osmeh.

Francuska pevačica, manekenka i glumica Vanesa Paradi pojavila se u javnosti posle duže pauze. Dok njezin bivši Džoni Dep prolazi kroz pravu sudsku dramu, ona je uživala na reviji Chanel Cruise u Monte Karlu, na kojoj se pojavila u elegantnom izdanju i sa širokim osmehom na licu. Vanesa je inače godinama zaštitno lice poznate modne kuće, pa njihove revije retko propušta, prenosi Dnevnik.hr.

Raspoloženje joj nije pokvario ni pogrdan nadimak koji joj je bivši dao, a procureo je na njegovom suđenju s Amber Herd. Naime, kao jedan od dokaza iznesen je mejl koji je Dep slao Eltonu Džonu i u kojem Vanesu naziva „francuskom ucenjivačkom pi***m“.

Paradi i Dep bili su u vezi 14 godina, ali se nikada nisu venčali, a zajedno imaju dvoje dece, ćerku Lili Rouz Dep (22) i sina Džeka Depa.

Vanesa
Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, Džoni Dep je tužio Amber Herd zbog njenog teksta u Washington Postu iz 2018. godine u kojem je pisala o svom iskustvu s porodičnim nasiljem. Iako tada nije pomenula Depa imenom, raniji događaji su ukazivali na to da piše o njemu. Suđenje je u toku, a u javnost neprestano cure skandalozni detalji.

Vanesa
Vanesa i Džoni 2008. godine Foto: o05 / Zuma Press / Profimedia

Uprkos svemu, Vanesa je u celoj situaciji ostala na njegovoj strani i svojevremeno je izjavila da poznaje svog bivšeg i da on nikada nije bio nasilnik.

***

Bonus video: Trikovi za punđu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram