Priznanje Šona Pena o razvodu pokažite svojim muževima

Šon Pen
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Ja sam kriv."

Šon Pen (61) je nedavno okončao svoj razvod sa suprugom Lejlom Džordž i nije baš najsrećniji zbog toga.

On je u intervjuu koji je izašao ovih dana, bio iskren u vezi sa problemima koje su on i Lejla imali, ali je krivicu prebacio na sebe.

„Postoji žena u koju sam toliko zaljubljen, Lejla Džordž, koju sada viđam samo povremeno, jer sam zajebao brak. Tehnički smo bili u braku godinu dana, ali pet godina sam bio muškarac koji zanemaruje“, rekao je.

Pen je jasno stavio do znanja da nikada nije varao ili radio ‘bilo šta od tih očiglednih sr*nja’, ali je dopustio sebi da misli da je njegova uloga u mnogim drugim stvarima jako važna.

Šon Pen
Foto: Javiles/Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Ispostavilo se, a ovo će vas šokirati – prelepe, neverovatno fine, maštovite, talentovane mlade žene koje se udaju za čoveka prilično starijeg od njih, zapravo ne vole kada se probude iz mirnog noćnog sna i zateknu svog novog muža na kauču, budnog od četiri ujutru, kako gleda sva sranja koja se dešavaju na svetu i odluči da je 10:30 ujutru pravo vreme da popije duplu tonik votku uz ambien i reči – dobro jutro, dušo. Onesvestiću se na nekoliko sati i pobeći od svih ovih sranja“, izjavio je Pen.

Šon Pen
Foto: Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

On je dodao da ne zna šta će budućnost doneti njemu i Lejli, ali želi da radi na onom što vidi kao svoj problem koji se reflektovao na njihov brak.

„Sada, kada perem sudove, ne javljam se na telefon“, objasnio je. „Ako sam sa suprugom jedan dan, nemam uključen telefon, iako žongliram sa mnogo stvari. Ne žongliram ih bolje tako što primam više poziva. Mogu da isključim telefon i da ne gledam vesti 12 sati“, objasnio je.

Uprkos svemu tome, Oskarovac je rekao i da su mu i dalje neophodni vodka i ambien da bi zaspao, ali ih ne koristi da bi se „sakrio od sveta kao nekad“.

*

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram