Zašto je razvod Brusa i Demi jedinstven u Holivudu

Poznati 31. mar 202208:36 > 08:40
Foto: Bill Turnbull / Zuma Press / Profimedia

Demi Mur i Brus Vilis su uspeli da ostanu bliski nakon što su okončali svoj brak 2000. godine — a njihovo prijateljstvo je savršen primer dobrih odnosa nakon rastanka.

Brus i Demi, nekada najglamurozniji holivudski par, venčali su se 1987. nakon susreta na premijeri filma. Nakon venčanja, Vilis i Mur su dobili tri ćerke: Rumer 1988., Skaut 1991. i Talulu 1994. godine.

Bivši par je najavio razvod u junu 1998. i dve godine kasnije podneo zahtev za razvod. Kada su podneli papire u oktobru 2000. godine, njihov razvod je okončan istog dana. Kasnije te godine, Vilis je priznao da nije znao šta je tačno pošlo po zlu u njihovom braku.

„Još uvek volim Demi. Veoma smo bliski. Imamo troje dece koje ćemo nastaviti da odgajamo zajedno, i verovatno smo sada bliži kao što smo ikada bili. Shvatamo da imamo doživotnu posvećenost našoj deci. Naše prijateljstvo se nastavlja. Institucija je ostavljena po strani… Teško je živeti svoj život i brak pod lupom, što se dešava parovima filmskih zvezda“, izjavio je glumac za Rolling Stone.

Njihova deca su bila impresionirana načinom na koji su uspeli da ostanu usko povezana porodica nakon razlaza.

„Tako sam zahvalnašto su se moji roditelji u to vreme toliko potrudili“, otkrila je Rumer Lariju Kingu u martu 2015. nakon što su se oba njena roditelja ponovo venčala.

Brus je razmenio zavete sa manekenkom Emom Heming u martu 2009., a Demi je bila udata za Eštona Kučera od 2005. do 2013.

Nakon što našli nove ljubavi, Brus je tvrdio da su dva para postala blisko „pleme“.

Brus i njegova supruga su 2009. godine za W magazin objasnili da su imali prijatan i zabavan odnos sa Demi i Kučerom.

„To je izazvalo veliko interesovanje jer svi mogu da razumeju ogorčenost i zavist u raspadu braka, ali ne razumeju kako mogu tako da se slažem sa bivšom. Demi i ja smo odlučili da stavimo decu na prvo mesto, i zaista smo srećni što se ispostavilo da se svi zajedno zabavljamo“, rekao je Brus.

Demi je takođe priznala da je „veoma ponosna“ na svoj razvod od Brusa.

„U početku nije bilo lako, ali uspeli smo da pomerimo srce naše veze, srce onoga što je stvorilo našu porodicu, u nešto novo što je devojčicama dalo okruženje pune ljubavi i podrške sa oba roditelja. Osećali smo se povezanije nego pre razvoda“, rekla je.

Brus i Demi su čak bili u karantinu jedno sa drugim i svojim ćerkama usred globalne epidemije koronavirusa.

Glumac je otkrio da se bori sa afazijom, koja utiče na kognitivne sposobnosti, a njegove ćerke i bivša supruga su mu trenutno najveća podrška.

***

Bonus video: Robert de Niro – veliki glumac i oskarovac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram