Tajna srećnog braka Peđe Stojakovića i prelepe Aleke je mnogo jednostavnija nego što mislite

Foto: Instagram/alekakamila

Pokazali kako izgleda idiličan brak.

Naš proslavljeni košarkaš Predrag Peđa Stojaković i Grkinja Aleka Kamila važe za jedan od najskladnijih parova na ovim prostorima.

Njih dvoje su se upoznali u Solunu dok je Peđa igrao za „Paok“, i kako kažu to je bila ljubav na prvi pogled.

Foto: Instagram/alekakamila

Mediji nisu bili blagonakloni prema njima na početku njihovog zabavljanja – osporavali su njihovu vezu zbog razlike u godinama, iako je Aleka od Peđe starija samo tri godine.

Foto: Instagram/alekakamila

Međutim, oni su u međuvremenu napravili svadbu decenije koja je koštala više od sto hiljada evra. Slavlju su prisustvovale mnoge poznate ličnosti i NBA zvezde kao što su Vlade Divac, Vlada Radmanović, Raša Nesterović…

View this post on Instagram

A post shared by alekakamila (@alekakamila)

Kada je upoznala Peđu, Aleka je odlučila da obustavi svoju do tada uspešnu manekensku karijeru i posveti se porodičnom životu i vođenju dečije fondacije koja nosi ime njenog supruga.

U jednom trenutku preselili u Ameriku, jer je Peđa igrao u NBA-u. Aleka je tada izjavila: „Amerikancima nije bitna ličnost. Za njih sam žena bez boje i mirisa jer oni gledaju samo u Peđu“.

Par ima troje dece, dva sina i ćerku, a Stojaković je svojevremeno istakao da su deca njihovo najveće blago i da mu je porodica na prvom mestu.

Foto: Instagram/alekakamila

„Da je do mene, imao bih petoro ili šestoro dece. Ali ja znam kroz šta Aleka prolazi, to nije nimalo jednostavno – porođaj i sve što ga prati. Ona je srećna sa brojem tri, a ja mislim da je to pristojno velika porodica. Naravno da menjam pelene. Toga se ne treba stideti. Uživam da brinem o mojim bebama“, rekao je Peđa pre nekoliko godina.

Njih dvoje vode miran i skladan život daleko od očiju javnosti, a Peđa slobodno vreme provodi na jednom seoskom imanju, kao farmer, gde vozi traktor i čuva ovce. To je verovatno ujedno i tajna njihovog srećnog braka – čuvanje intime i posvećenost porodici.

„Gradski ljudi to ne bi razumeli, ali ovo je moj način života“, rekao je on svojevremeno.

***

Bonus video: Tamara je srpska hirurškinja u Brazilu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram