Slike najviših košarkaša i njihovih žena su dokaz da ljubav ne broji centimetre

Foto: Instagram/nikolajokicofficial, ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Barry King / Alamy / Alamy / Profimedia

Ljubav ne zna za visinu.

Košarkaši su po pravilu visoki momci, a njihove supruge im često ne pariraju u visini. Razlika je drastična, ali to ne izgleda čudno, već naprotiv – slatko.

Mada da je slučaj obrnut, verovatno bi par izazvao više negativnih komentara jer visoka žena i niži muškarac prkose društvenim normama.

U nastavku pogledajte košarkaše i njihove supruge kojima razlika u visini ne predstavlja nikakav problem.

Nikola i Natalija Jokić

Uz Nikolu Jokića je kroz sve uspone i padove tokom karijere bila jedna žena, njegova supruga Natalija Mačešić. Zajedno su od 2003. godine, a venčali su se u rodnom Somboru 2020. godine.

Boban i Milica Marjanović

Bobi Marjanović je visok 224 cm, a njegova supruga Milica 161 cm. Zbog toga uvek privlače pažnju gde god se pojave, što njima nimalo ne smeta. Venčali su se 2014. godine i imaju dva sina.

Pol Džordž i Danijela Rajić

Amerikanka srpskog porekla, Danijela Rajić, ima dve ćerke sa NBA zvezdom Polom Džoržom. Njihova veza je bila turbulentna. Upoznali su se u Majamiju, kada je „srpska Kim Kardašijan“ radila kao go-go igračica.

Marko i Aleksandra Gudurić

Košarkaš Marko Gudurić je u braku sa Aleksandrom od avgusta 2021. a te iste godine u decembru su postali roditelji.  Marko je visok 198 cm.

Kris Boš i Adrijen Vilijams

Foto: Credit line: Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Dirk Novicki i Džesika Olson

Foto: Credit line: Kena Betancur / AFP / Profimedia

***

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram