Ljubavi poznatih Srpkinja s muškarcima koji su radili za njih

poznati parovi
Foto: Instagram/seka_aleksic, Instagram/gocatrzan, Instagram/sarajoofficial

Kao Vitni Hjuston i Kevin Kostner u filmu Telohranitelj.

Ono da se ljubav lako desi tamo gde se najmanje nadamo iskusile su pojedine poznate Srpkinje. One su uplovile u vezu sa muškarcima koji su prvobitno radili za njih i sa njima su bile povezane – službeno.

Seka Aleksić i njen telohranitelj

Seka Aleksić i Veljko Piljikić u braku su 12 godina i danas imaju jedan od najskladnijih brakova na domaćoj estradi. A sve je počelo kao u onom filmu sa Vitni Hjuston i Kevinom Kostnerom.

Te 2009. godine pojavile su se fotografije sa Crnogorskog primorja iz kojih se moglo zaključiti da je Seka u ljubavi sa svojim tadašnjim telohraniteljem.

Veljko Piljikić je tada u Sekin život ušao kao bodigard, a garancija za posao bila mu je profesionalna karijera kik-boksera. Ubrzo su se zavoleli, a Seka je pričala kako je sve počelo.

„Bila sam veoma napadna kad sam videla Veljka… Dopao mi se odmah fizički. Zatvorila sam oči i rekla – ovo će biti moj muž. Osetila sam da je on pravi muškarac za mene, mada i njegov pogled je govorio sve. Volela sam i boks i pre nego što sam njega upoznala, a kada sam sazala da trenira i on, sve se sklopilo“, rekla je Seka svojevremeno.

Pre 12 godina su se venčali.

„Kada sam ga upoznala i s njim otpočela vezu, prvi put sam osetila da bih s nekim mogla da živim do kraja života. Bila sam sigurna u svoja osećanja jer je probudio u meni ono što do tada niko nije uspeo. Markantan je i muškarac u svakom smislu te reči. Pored njega čovek ne može da ostane ravnodušan. Jednostavno se osećam sigurno, zaštićeno, ženstveno… Jedva sam čekala da izgovorim sudbonosno da. Verujte, ovakav muškarac ne sreće se više puta, već samo jednom u životu. Moj život je pretvorio u bajku. Pažljivo smo planirali našu svadbu i uopšte nismo imali tremu, možda samo pred kraj kada je sve bilo gotovo. Bilo je to, zapravo, pozitivno uzbuđenje“, rekla je ona.

Goca Tržan i njen muzičar

Goca Tržan je braku sa Rašom Novakovićem koji je 15 godina mlađi od nje i kog je upoznala kad se došao da svira u njenom bendu.

„Sećam se da je Goca prokomentarisala – ko je ovaj mali, zna li on uopšte da svira? Je li dečko, koliko imaš godina, da te pita tetka Goca. Odgovorio sam joj kako sam baš nedavno napunio dvadeset dve, tri, ne znam koliko sam imao tada“, pričao je Raša.

Nakon što se završila proba, usledile su i prve zajedničke svirke.

„Dva dana posle prvog susreta imali smo nastup na Tari i nisam mogao da odvojim pogled od nje, uopšte nisam bio koncentrisan na svirku. Tako sam počeo da smaram Gocu posle svirki, otkrio sam joj da otkako sam je upoznao, ne mogu da razmišljam ni o jednoj drugoj ženi i da ću uraditi sve da budemo zajedno.“

I Goca se jednom prisetila kako je sve krenulo.

„Sećam se da smo putovali na neku svirku i on je sedeo iza mene. Ja sva utučena, piše se i raspreda o mom razvodu na sve strane. Pljuje me bivši muž gde god stigne, ja imam milion obaveza i 37 kilograma, nije mi ni do čega i samo u jednom trenutku čujem Rašu iza mene koji govori sledeće – Goco, moram da ti kažem i priznam nešto ovako pred bendom. Znam da možda nije ni vreme ni mesto, ali nikako ne mogu da te uhvatim nasamo, pa nemam drugi izbor. Zaljubljen sam u tebe od kada sam te prvi put video“, priznala je pevačica i dodala kako je tada počela da se smeje.

Nije očekivala da će to biti ljubav za ceo život, već, kako je otkrila, da će najpre da joj nahrani ego.

Ali onda su se zbližili, pa i zajedno prošli kroz borbu za potomstvo.

„Nismo imali kritične momente, iako smo morali da vodimo ozbiljne razgovore. Ipak, nije bilo kriza. Nismo bili na korak do razvoda ili potpunog udaljavanja. Umeli smo da prepoznamo kad nešto nije kako treba, da nismo to što smo bili i da je vreme da razgovaramo kako bismo se vratili jedno drugom“, kazala je Goca o neuspelim pokušajima da se ostvare kao roditelji.

Sara Jo i njen plesač

Pevačica Sara Jovanović već neko vreme je u ljubavi sa Žigom Sotlarom, plesačem i koreografom iz Slovenije koji joj igra u spotovima i sa kojim je i ranije sarađivala.

Sara sa Sotlarom sarađuje već dugi niz godina, a onda je njihov poslovni i prijateljski odnos prerastao u ljubav.

„Mi smo dugo godina bili prijatelji i saradnici. Svakako da je ljubav sa njim obeležila ovu godinu, iako smo vezu otpočeli u prošloj. Mada on živi u Sloveniji, ne mogu da kažem da je to neka veza na daljinu jer mnogo vremena, kako zbog mene, tako i zbog poslovnih obaveza, provodi u Srbiji. Vrlo rado odlazim u Ljubljanu, naučila sam i da pričam na slovenačkom“, rekla je Sara Jo krajem 2022. u jednom intervjuu.

Ana Nikolić i njen vozač

Nakon što se pre četiri godine razvela od Stefana Đurića Raste, Ana je navodno zavolela svog ličnog vozača Ivana. Kada se saznalo za novu ljubav, pisalo se da su Ana i Ivan već nekoliko meseci bili zajedno, što se njenom bivšem mužu Stefanu Đuriću nikako nije dopalo.

Ali njoj to očigledno nije smetalo jer se šuškalo kako se Ivan prema njoj ponaša kao prema princezi, da ju je motivisao da smrša nakon što se prilično ugojila. Pisalo se i da se njih dvoje zapravo godinama znaju i da su uvek bili tu jedno za drugo. On je navodno počeo i da se bavi njenom karijerom i zbližio se sa njenom ćerkicom.

Te priče potom su zamenile one da je Ana u novoj vezi sa misterioznim Dejanom koji je navodno rastavljen od žene.

Tamara Milutinović i njen producent

Mlada pevačica Tamara Milutinović intrigira i pesmama i ljubavnim životom. Danas je ona u vezi sa fudbalerom Darkom Jeftićem, ali pre toga dosta se govorilo o vezi koju je imala sa svojim producentom.

Tamara je pre par godina otvoreno pričala o tome.

„Istina je da sam zaljubljena i da sam srećna, da me taj neko voli, poštuje i podržava, kao i ja njega. Ljudi to na nastupu i osete, kad je neko srećan i ispunjen. Moj partner je moj producent. On je vrhunski čovek, pre svega. Za mnoge stvari sam rekla da nema šanse da mi se dese. Tako sam mislila da nikad neću biti sa nekim iz mog posla, ali sve što sam rekla da neće da mi se desi, to mi se, naravno, desilo. On me bolje razume jer je iz iste sfere, bolje nego što bi me razumeo neki lekar…“, rekla je pevačica.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram