Tajna poruka koju je Kejt Mos poslala svojom odećom na svedočenju

Foto: EVELYN HOCKSTEIN / AFP / Profimedia

Odeća ipak čini čoveka - i ima moć da pošalje poruku.

Ime Kejt Mos je obično sinonim za glamur i visoku modu, ali kada je pred sudom svedočila u ime bivšeg dečka Džonija Depa, činilo se da je želela da napravi što veću distancu između sebe i svoje „modne“ ličnosti.

Naime, stručnjaci ocenjuju da je izbor odeće koju je nosila proračunat da unese više autoriteta i autentičnosti u njeno svedočenje.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejt se pojavila u strogom Saint Laurent blejzeru koji košta oko 2.700 evra, ispod kojeg je nosila ženstvenu belu bluzu s mašnom. Ta odeća joj je pomogla da postigne laku, ležernu i autentičnu estetiku tokom njenog kratkog pojavljivanja u Depovom suđenju za klevetu protiv Amber Herd.

Prema TV ličnosti Robertu Verdiju, Mos je želela da izgleda kao da se ne trudi previše, a autfit joj je pomogao da skrene pažnju na svoje lice, a ne na svoju odeću.

„Kombinacija crnog i belog bila je pametna jer kada nema boja, to vas tera da pogledate lice osobe. Jakna ima autoritet, dok bluza daje ženstvenost“, rekao je za Daily Mail.

Šminka je takođe jednostavna i prirodna – iako Verdi kaže da je sigurno imala šminkera.

Njeno svedočenje je trajalo manje od četiri minuta, tokom kojih je demantovala tvrdnju Amber Herd da ju je njen tadašnji dečko Dep jednom gurnuo niz stepenice dok je bila na odmoru na Jamajci.

Mos je rekla da se na odmoru na Jamajci okliznula i da joj je Dep pritekao u pomoć, insistirajući da je njen bivši nikada nije bacio niz stepenice.

***
Bonus video: Robert de Niro – veliki glumac i oskarovac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram