„Džoni Dep mi je spasio život kad sam se predozirala“

Kortni Lav i Džoni Dep
Kortni Lav i Džoni Dep Foto: Jeffrey Mayer / Alamy / Alamy / PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Kortni Lav je podelila svoje sećanje.

Rok zvezda Kortni Lav iskazala je podršku Džoniju Depu usred njegove pravne bitke protiv bivše supruge Amber Herd.

Pevačica se prisetila vremena kada joj je glumac spasio život nakon što se predozirala ispred kluba Viper room 1995. godine.

Taj kultni klub u Zapadnom Holivudu, u Kaliforniji, prvobitno je bio u suvlasništvu Depa i bio je mesto gde su se provodile mnoge slavne ličnosti 90-ih.

„Zaista ne želim javno da osuđujem. Samo želim da vam kažem da mi je Džoni pružio masažu srca 1995. kada sam se predozirala ispred Viper room-a, rekla je Lav u video snimku objavljenom na na društvenim mrežama.

U vreme incidenta, Lav se borila sa tragičnim gubitkom muža Kurta Kobejna, koji je preminuo 1994. godine . Njih dvoje su se venčali 1992. i dobili jedno dete: ćerku Frensis Bin, koja sada ima 29 godina.

Lav je u video snimku rekla da je Dep (58) u više navrata kontaktirao njenu ćerku. Ona tvrdi da je glumac napisao Frensis pismo za njen 13. rođendan, usred prerane smrti njenog oca i borbe njene majke sa zavisnošću.

„Džoni je, kada sam bila na kreku i kada je Frensis morala da se bori kroz to sa svim tim socijalnim radnicima, napisao pismo od četiri stranice koje mi nikada nije pokazala“, objasnila je Lav.

„Onda je poslao limuzine u njenu školu gde su se svi socijalni radnici motali unaokolo, opet, bez upita, da ona i svi njeni drugari odu na Pirade s Kariba. Učinio je to gomilu puta. Dao joj je mesto na premijerama sa njenim imenom“, dodala je.

Kortni je takođe rekla da je njena ćerka sa samo 13 godina pričala da joj je Džoni spasio život.

Pred kraj snimka, Lav je jasno stavila do znanja da, uprkos tome što je na Depovoj strani u suđenju za klevetu, i dalje ima saosećanja za Herd.

„Bila sam najomraženija žena u Americi. Bila sam najomraženija žena na svetu pre TikToka i to je zaista… Imam mnogo empatije prema tome kakav je to osećaj za Amber. Čoveče, vau, možeš li da zamisliš da si ona? Ali ako koristite pokret za sopstvenu ličnu korist, i nastanjujete kvir feminističke intersekcionalne prostore, i zloupotrebljavate taj trenutak, onda se nadam da će pravda biti zadovoljena kakva god da je“, zaključila je.

***

Bonus video: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram