Ko je seksi advokatica za koju se priča da je zavela Džoni Depa

Poznati 20. maj 202211:54 > 11:59
Foto: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Profimedia

Šuška se da je glumac uplovio u romansu sa svojom advokaticom.

Advokatica Džonija Depa, Kamil Vaskez, došla je u centar medijske pažnje, nakon što su snimci njenog unakrsnog ispitivanja Amber Herd postali viralni na društvenim mrežama.

Vaskez zastupa Depa u njegovoj tužbi za klevetu od 50 miliona dolara, protiv njegove bivše supruge Amber Herd, zbog teksta iz 2018. koji je Herd napisala za The Washington Post. U tekstu je navela da je preživela porodično nasilje.

Iako nije pomenut po imenu u tekstu, Dep je optužio Herd da ga koštala glumačkih uloga i da narušava njegovu reputaciju u industriji zabave.

Foto: KEVIN LAMARQUE / AFP / Profimedia

Ranije ove nedelje, tračevi su počeli da kruže – šuška se da su Dep i Vaskez u romantičnom odnosu. Glasine su započele nakon što su osvanule fotografije para kako se grle i šale oko zgrade suda.

Ko je Kamil Vaskez?

Vaskez, koja je deo Depovog pravnog tima od osam osoba, radi kao parnična saradnica za međunarodnu advokatsku firmu Brown Rudnick, fokusirajući se na tužbe za klevetu na strani tužioca, prema njenoj biografiji.

Nakon što je diplomirala na Univerzitetu Južne Kalifornije 2006. i Pravnom fakultetu Southwestern 2010. godine, proglašena je prošle godine za „mladu nadu advokature“ od strane magazina Best Lawyers.

Vaskez je postala slavna na mrežama kad je pitala Amber Herd o nagodbi za razvod od 7 miliona dolara koju je dobila u oktobru 2018. nakon razlaza sa Depom, a koju je obećala da će donirati Američkoj uniji za građanske slobode i Dečjoj bolnici u Los Anđelesu.

Nakon oštrog ispitivanja, Herd je otkrila da nikada nije izvršila  donacije koje je obećala jer ju je „Džoni tužio“.

Video snimci intenzivnog niza pitanja i skoro stalnih prigovora doneli su Vaskezovoj slavu na društvenim medijima, a hashtag #CamilleVasquez je prikupio više od 835 miliona pregleda na TikTok-u.

Korisnici društvenih mreža pohvalili su advokaticu, rekavši da je tokom unakrsnog ispitivanja „gorela“ i nazvali su je „kraljicom“, piše Insider.

***

Bonus video: Robert de Niro – veliki glumac i oskarovac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram